اثرگذارترین برنامه ها برای جذب جوانان در مساجد اجرا شود

image_pdfimage_print

کیاپرس – مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران گفت: مساجد باید اثرگذارترین برنامه ها را برای جذب جوانان در ماه رمضان برنامه ریزی کنند.

حجت الاسلام ناصر شکریان امیری عصر شنبه در جلسه شورای اداری استان، ضمن عرض تبریک بمناسبت فرا رسیدن ماه ضیافت الله و با تاکید بر استفاده از شب‌ها و روزهای این ماه عزیز اظهار داشت: ماه مبارک رمضان ماه ضایفت الله و ماه بارش باران رحمت الهی است.

وی در ادامه با اهمیت به ویژگی‌های این ماه عزیز و روزها و شب‌های ماه مبارک رمضان و توجه مردم ولایتمدار استان در مساجد، تکایا واماکن مذهبی استان افزود:؛ با توجه به اهمیت ماه مبارک رمضان نباید هیچ مسجدی در سراسر شهرهای استان بدون مبلغ باشند.

عضو شورای فرهنگ عمومی استان با تاکید بر اینکه هیچ مسجدی نباید در ماه مبارک رمضان بدون مبلغ باشد از فرماندران، دهیاران و مسئولین شهری خواست تا در صورت مشاهده به ادارات تبلیغات اسلامی شهرها اطلاع رسانی کنند.

این استاد حوزه و دانشگاه در ادامه با اشاره به محوریت قرار دادن برنامه‌های فرهنگی در مساجد، محافل دینی و مذهبی تصریح کرد: از مسئولین و برگزار کنندگان برنامه‌های ورزشی درخواست می‌شود تا برنامه‌های ورزشی را بعد از برنامه عمومی مساجد برگزار کنند و پیشنهاد می‌شود روحانیت و امام جماعت مساجد در این برنامه‌ها حضور داشته باشند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران ماه ر مضان را ماه میهمانی خدا دانست و تاکید کرد: باید همه از ظرفیت‌های این ماه عزیز بهره ببریم و با استفاده از فعالیت‌های فرهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد باید اثرگذارترین برنامه‌ها را برای جذب جوانان و نوجوانان در این محافل و اماکن برنامه ریزی کنیم.

این محقق و پژوهشگر علوم دینی استان در پایان ماه مبارک رمضان را ماه بهار بندگی دانست و بیان داشت: ماه مبارک رمضان ماه بندگی و ماه بخشش الهی است و با توجه به اینکه مشابه این ماه در طول سال وجود ندارد باید برای استفاده درست از این ماه عزیز سعی، تلاش و همت مضاعف داشت و کمک به مستمندان و محرومان در این ماه عزیز اولویت برنامه ریزی همگان قرار گیرد.مهر

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo