رتبه دوم میزان مشارکت در انتخابات ۲۹ اردیبهشت به مازندران رسید


وی گفت : همچنین مازندران در میان استان های دارای بیش از ۲ میلیون نفرجمعیت در کشور رتبه اول میزان مشارکت در انتخابات ۲۹ اردیبهشت را به دست آورد.
استاندار مازندران افزود : مردم مازندران با وجود تمامی اظهار نظرها و تحلیل ها از جمله تحمل خسارت سه هزار میلیارد تومانی بخش کشاورزی و باغداری استان در سرمای آذر ماه پارسال ، هوشمندانه و پرشور در انتخابات اخیر شرکت کردند و حاضر نشدند پا پس بکشند .
فلاح گفت : تاریخ گواهی می دهد که مردم این خطه از شمال کشور در تمامی عرصه های نهضت انقلاب و پس از آن حضور چشمگیری داشتند و خواهند داشت و انتخابات ۲۹ اردیبهشت امسال نیز برگ زرینی از حضور تاریخی مردم مازندران بود که در کارنامه اشان ثبت شده است .
وی افزود : ملت ایران اثبات کردند که همیشه برای حفظ اقتدار نظام و کشور در صحنه هستند .
استاندار مازندران همچنین نقش معلمان را در انتخابات و میزان مشارکت مردم موثر دانست و تاکید کرد : معلمان به عنوان قشر تاثیر گذار در ایجاد توسعه کشور باید مشکلاتشان برطرف شود .
وی گفت : در دولت یازدهم سعی و تلاش های بسیاری برای رفع مشکلات معیشتی و جایگاه معلمان انجام شد که برای رفع کامل این برنامه ها باید ادامه یابد .
مقام عالی دولت در استان زیرساخت اصلی توسعه همه جانبه کشور را آموزش و پرورش دانست و تاکید کرد : سکانداران فردای ایران و انقلاب اسلامی در مدارس تربیت می شوند و امروز توجه به آموزش و پرورش و سرمایه گذاری در آن بهترین راه برای توسعه فرهنگی ، اجتماعی ، اقتصادی و کاهش آسیب های اجتماعی است
وی از تلاش شایسته معلمان و فرهنگیان در برگزاری انتخابات تقدیر و تشکر نمود و گفت : تکریم و تجلیل از معلمان و فرهنگیان وظیفه همه است و نباید فقط به هفته معلم محدود شود و همه روزها روز معلم است .
در این مراسم با اهداء لوح تقدیر و تندیس از معلمان نمونه کشوری و استانی و بازنشستگان آموزش و پرورش استان تجلیل شد