پرداخت ۸۰۰ میلیارد تومان بسته رونق به واحدهای تولیدی در مازندران

image_pdfimage_print
کیاپرس:رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران گفت: یکی از مشکلات قطعه‌سازان این است که به نام تولید داخل از قطعات بی‌کیفیت خارجی استفاده می‌شود و این معضل حتما باید برطرف شود چرا که اساساً حمایت از صنعت خودرو به دلیل اشتغالزایی آن است.

دیروز نمایشگاه قطعات خودرو با حضور ۶۵ شرکت داخلی و خارجی در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌الملی استان مازندران واقع در قائم‌شهر آغاز به کار کرد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با بیان اینکه قطعه‌سازی از حوزه هایی است که دانش فنی آن در استان وجود دارد، اظهار کرد: مازندران جزء پنج قطعه‌ساز برتر در سطح کشور محسوب می‌شود و حتی تولیدکنندگانی داریم که به صورت هفتگی به کشورهای اروپایی و حتی به آمریکا و ژاپن ارسال قطعه ارسال می‌کنند.

محمد محمدپورعمران ادامه داد: به دلیل دانش و تجربه مازندران در این زمینه، برگزاری نمایشگاه قطعات خودرو می‌تواند در شناسایی شرکت‌های مختلف استان به سایر شرکت‌ها و نیز ورود توانمندی سایر شرکت‌ها به داخل استان موثر باشد.

وی افزود: تبادل سبب هم‌افزایی تکنولوژی و ایجاد بازارهای گسترده‌تر می‌شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با بیان اینکه در تلاش هستیم در تأمین قطعات خودرو خودکفا باشیم، عنوان کرد: بیشتر خودروسازان داخلی از قطعات ما استفاده می‌کنند.

محمدپور عمران با اشاره به دغدغه مردم و مسؤولان نسبت به کیفیت قطعات، اظهار کرد: کیفیت در قطعه‌سازی قابل وصول است ولی مسئله آن است که خودروسازان در مورد کیفیت تصمیم لازم را بگیرند و در نتیجه این تصمیم از سوی صنعت‌گران ما وجود دارد که هر کیفیتی حتی در سطح اول دنیا هم، آن را داشته باشیم.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با بیان اینکه یکی از مشکلات قطعه‌سازان این است که به نام تولید داخل از قطعات بی‌کیفیت خارجی استفاده می‌شود،تصریح کرد: این معضل حتما باید برطرف شود چرا که اساساً حمایت از صنعت خودرو به دلیل اشتغالزایی آن است.

این مسؤول خاطرنشان کرد: دومین مشکل قطعه‌سازان مطالبات آنان از خودروسازان است که عملکرد دو قطب خودروسازی در این زمینه بهتر از گذشته شده است و تقریبا با ساپکو و ایران خودرو مشکل جدی نداریم.

وی تصریح کرد: قطعه‌سازان خدمات ارزشمندی در حوزه‌های دفاعی و امنیتی داشته اند و اکنون می‌توانیم برخلاف سایر کشورهای منطقه در این زمینه خودکفا باشیم چرا که خودمان صاحب تکنولوژی آن هستیم.

محمدپور با بیان اینکه امیدوار است این نمایشگاه به حصول اهداف تولید و اشتغال و تحقق اقتصاد مقاومتی کمک کند، اظهار کرد: در زمینه کمک به قطعه‌سازان تلاش کردیم مطالبات آنان که نیازمند پرداخت سود بانکی نباشد را به آنان بدهیم و نیز صف انتظار و سطح مطالبات را بسیار کاهش دادیم.

وی افزود: در زمینه تسهیلات مازندارن نخستین استان در سطح کشور بود که بسته رونق تولید داد و ما در سال گذشته به یک‌هزار و ۱۰۴ واحد تولیدی در مجموع ۸۰۰ میلیارد تومان بسته رونق پرداخت و یا پرداخت مستقیم داشتیم.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با بیان اینکه در سال جاری این کمک‌ها چند برابر می شود، اظهار کرد: امسال ۱۰ هزار واحد تولیدی در کشور سرمایه در گردش می‌گیرند و ۶ هزار واحد به طور اختصاصی برای تکمیل طرح‌های تولیدی خود سرمایه ثابت می‌گیرند.

این مسؤول ادامه داد: امسال برای صنایع دانش بنیان، حمایت از معادن و تجهیزات معدن فصل جداگانه‌ای دیده شده است و نیز اصناف تولیدی نیز در دستور کار قرار گرفته‌اند.

وی افزود: برای واحدهای بزرگ تولیدی نیز سرفصل جداگانه‌ای در نظر گرفته شده است که با کمک بانک مرکزی ۱۰ هزار میلیارد تومان برای بازسازی و نوسازی پرداخت شود که به‌زودی ثبت‌نام آن شروع خواهد شد.

محمدپور در پایان گفت: دو رقمی کردن رشد اقتصادی در دنیا امری نادر است که ما سعی می‌کنیم در سال جاری آن را حفظ کنیم و با ایجاد اشتغال تا پایان دولت به صورت ملموسی نرخ بیکاری را کاهش دهیم.

این نمایشگاه همه روزه تا پنجم خردادماه از ساعت ۱۷ تا ۲۲ آماده بادید علاقه‌مندان است./فارس

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo