نوسازی تجهیزات آزمایشگاهی بیمارستان های مازندران
کیاپرس:رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران از نوسازی تجهیزات آزمایشگاهی بیمارستان های استان خبرداد.
قاسم جان بابایی، به مناسبت روز آزمایشگاه از آزمایشگاه خصوصی دکتر بیژن هدایتی و آزمایشگاه بیمارستان ولیعصر(ع) قائم شهر بازدید کرد.
جان بابایی با اشاره به خریداری و نوسازی تجهیزات آزمایشگاهی بیمارستان های استان مازندران در دولت تدبیر و امید، گفت: این تجهیزات به منظور ارائه خدمات تخصصی آزمایشگاهی با کمیت و کیفیت بالاتر در راستای تحقق اهداف برنامه تحول سلامت خریداری و بکار گیری شد.
وی با اشاره به نقش ویژه آزمایشگاهیان در تشخیص بیماری ها، بیان کرد: اهمیت تشخیص آزمایشگاهی در روند بهبود بیماران بسیار موثر است.
جان بابایی افزود: یکی از مسائلی که مورد توجه و توصیه فراوان اسلام قراردارد مسئله خدمت به مردم است که از زیباترین و با فضیلت ترین کارها نزد خداوند محسوب می شود.
وی با بیان اینکه برنامه های توسعه بخش سلامت مازندران در سال های اخیر به خوبی پیش رفته است، عنوان کرد: حضور وزیر بهداشت و مسئولان عالی وزارت در توسعه بخش سلامت و درمانی مازندران نشان از روند رو به رشد این مجموعه دارد.ایسنا