۳۳ کشته در ایام تعطیلات نوروزی امسال

مدیر کل پزشکی قانونی مازندران گفت: آمار اولیه کشته شدگان ناشی از تصادفات نوروزی در تعطیلات امسال از ۲۵ اسفند(۹۵) لغایت ۱۳فروردین سالجاری تعداد ۳۳ کشته ناشی از حوادث رانندگی در استان به ثبت رسید که این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۵ درصد کاهش داشت.
به گزارش کیاپرس و به نقل از روابط عمومی اداره کل پزشکی قانونی استان، دکتر علی عباسی با بیان اینکه از این تعداد ۲۵ مورد مرد و ما بقی زن هستند افزود :به تفکیک محل سکونت از این تعداد ۲۵ مورد بومی و مایقی غیر بومی هستند.
وی با اشاره به شهرستان هایی که بیشترین تعداد فوتی در آنها به ثبت رسید ، گفت: شهرستان ساری و میاندرود با ۷ ، محمودآباد ۶ و بابل با ۵ مورد فوتی ، به ترتیب بیشترین تلفات را در ایام نوروز به خود اختصاص دادند
وی سرنشین خودروها را بیشترین افرادی معرفی کرد که در حوادث رانندگی نوروز امسال جان خود را از دست داده اند ، تصریح کرد: در زمان وقوع حادثه ۱۵ نفر سرنشین ، عابر و راننده هر کدام ۷ و موتور سوار۴ نفر بوده اند.
مدیر کل پزشکی قانونی استان با اشاره به کشته شدن تعداد ۲۵ مورد از فوتی های ناشی از تصادفات رانندگی در جاده های برون شهری و راه روستایی به هموطنان عزیز توصیه کرد که با رعایت قانون توسط رانندگان و تلاش بیشتر ادارات مرتبط از جمله راه و شهرسازی، پلیس راه، راهنمایی و رانندگی و … شاهد کاهش هر چه بیشتر حوادث رانندگی و تلفات ناشی از آن باشیم.
گفتنی است مدیر کل پزشکی قانونی مازندران با تاکید بر اینکه آمار ذکر شده از تلفات، آمار اولیه این استان است که به صورت فوری از مراکز پزشکی قانونی استان گردآوری شده و به جهت امکان اضافه شدن تلفات از بین مصدومان حوادث رانندگی نوروزی که در بیمارستان ها بستری هستند، آمار نهایی در نیمه دوم اردیبهشت اعلام می شود.