تکمیل واحداث بخش دیالیز کمک خیرین رامی طلبد

image_pdfimage_print
مشاور اجرايي، مشاركت ها و خيّرين سلامت رئيس دانشگاه علوم پزشكي مازندران، بر لزوم حضور و مشارکت خیرین سلامت در بخش دیالیز و خرید دستگاه ها و تجهیزات مورد نیاز تاکید و تصریح کرد: حضور خیرین در این بخش می تواند مشکلات این بیماران را مرتفع نماید.

مشاور اجرايي، مشاركت ها و خيّرين سلامت رئيس دانشگاه علوم پزشكي مازندران، بر لزوم حضور و مشارکت خیرین سلامت در بخش دیالیز و خرید دستگاه ها و تجهیزات مورد نیاز تاکید و تصریح کرد: حضور خیرین در این بخش می تواند مشکلات این بیماران را مرتفع نماید.

کیا پرس: دکتر سیدمهدی تقوی، در سخنانی با اشاره به وجود یک هزار و پنج بیمار دیالیزی در استان و لزوم ارایه خدمات به این افراد، گفت: با توجه به حجم بیماران و تجهیزات موجود دراستان، خیران با ورود در این بخش می توانند نیازهای بیماران دیالیز را برطرف نمایند.
وی، با بیان اینکه در حال حاضر 12 مرکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران خدمات دیالیز به بیماران ارایه می دهند، افزود: بیمارستانهای امام خمینی(ره) بهشهر با 16دستگاه به 100 بیمار، امام خمینی(ره) ساری با 17دستگاه به 105بیمار، فاطمه الزهرا(س) ساری با 14 دستگاه به 102 بیمار، شهدای زیراب با 5 دستگاه به 14 بیمار، امام(ره)  فریدونکنار با 15 دستگاه به 76 بیمار، امام رضا آمل با 24 دستگاه به 175 بیمار، رازی قائمشهر با 13 دستگاه به 88 بیمار، امام(ره) نور با 10 دستگاه به 46 بیمار،شهید بهشتی نوشهر با 6 دستگاه به 37 بیمار، آیت الله طالقانی چالوس با 10 دستگاه به 52 بیمار، شهید رجایی تنکابن با 11 دستگاه به 66 بیمار و امام سجاد رامسر با 9 دستگاه به 34 بیمار دیالیزی خدمات ارایه می دهد.
دکتر تقوی، ضمن اشار به فعالیت 151 دستگاه دیالیز در مراکز دانشگاه علوم پزشکی مازندران ادامه داد: همچنین دو مرکز تامین اجتماعی در شهرهای قائمشهر و نکا ، نیز خدمات دیالیز ارایه می هند.
دکتر تقوی، ادامه داد: بیماران در لیست انتظار دریافت خدمات دیالیز در شهرهای آمل و ساری نسبت به سایر شهرها زیاد است.
مشاور خیرین سلامت رئيس دانشگاه علوم پزشكي مازندران، با بیان اینکه بر اساس استاندارد، هر دستگاه دیالیز در 2شیفت باید فعالیت نماید، گفت: با توجه به تعداد بیماران و جمعیت شهری، در برخی از مراکز ما، دستگاه های دیالیز در 2 و 3 شیفت و در مواقع اورژانس در  4شیفت خدمات ارایه می دهند.
وی، با اشاره به اینکه در بیمارستان امام حسین(ع) نکا با مشارکت فرد خیری، مرکز دیالیز با 12 دستگاه در حال ساخت است، گفت: زمین و هزینه ساخت این مرکز در 3طبقه از سوی خیران اهدا شد.
مشاور خیرین سلامت رئيس دانشگاه علوم پزشكي مازندران، با اشاره به استقرار 8 دستگاه دیالیز در بیمارستان امام علی آمل از محل اعتبارات دانشگاهی در آینده نزدیک، افزود: احتمال می رود در شهرستان محمودآباد یا فریدونکنار 12 دستگاه دیالیز افزوده شود.
وی، ادامه داد: مقرر شد در شهرستان فریدونکنار با همکاری فرد خیری فضای فیزیکی دیالیز توسعه و تعداد تختهای دیالیز از 8تخت به 16 تخت افزایش یابد.
دکتر تقوی، با اشاره به اینکه در شهرستان رامسر نیز با مشارکت فرد خیری به فضای فیزیکی دیالیز افزوده شد، اظهار داشت: در حال حاضر 11تخت دیالیز در این شهرستان فعال است.
وی، با تاکید بر اینکه در بیمارستان امام خمینی(ره) بهشهر نیز برنامه توسعه ای بخش دیالیز پیش بینی شده، اذعان داشت: 16 دستگاه دیالیز در این بیمارستان فعال است که با توجه به تعداد مراجعه بیماران دیالیزی به این مرکز، افزایش تعداد تختها به 22 تخت در دستور کار قرار دارد

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo