بابلسر رکورد دار پذیرش گردشگران نوروزی در مازندران

image_pdfimage_print

کیاپرس: بابلسر نوروز امسال با اقامت ۲میلیون و ۳۰۰ هزارنفرشب مسافر، رکورد دار پذیرش مسافران و گردشگران در مازندران شد.

بنابر امارها تا پایان روز دوازدهم فروردین در مجموع ۱۱ میلیون و ۷۲۲هزار و ۸۷۹نفر شب اقامت مسافران نوروزی در استان ثبت شد .

دبیر ستاد تسهیلات سفر بابلسر و رئیس میراث فرهنگی و گردشگری این شهرستان گفت: براساس اعلام ستاد تسهیلات سفر کشور شهرستان بابلسر توانست در ایام نوروز امسال با میزبانی از ۲میلیون و ۳۰۰ هزار مسافر و گردشگر رتبه اول را به لحاظ اقامت مسافر به خود اختصاص دهد.

میثاق جعفریان  افزود: از این تعداد یک میلیون و ۸۰۰ هزار مسافر و گردشگر از مراکز تجاری بابلسر بازدید کردند.

وی اظهارداشت: از ۲۶ اسفندماه تا پایان تعطیلات نوروزی ۳۲۸ مورد از مراکز اقامتی، پذیرایی و همچنین دفاتر مسافرتی بازدید بعمل آمده است که این بازدید ها ۱۵ مورد تذکر و اخطار و چهار مورد تشویقی به همراه داشته است.
وی افزود: برای نوروز امسال حدود یکصد هزار تخت آماده پذیرایی از مسافران نوروزی بوده است که از این تعداد بیش از ۴۰ هزار تخت مربوط به هتل ها، متل ها و مجتمع های اقامتی می باشد و بقیه نیز مربوط به خانه مسافر است.
شهرستان ساحلی بابلسر علاوه بر وجود دریا و رودخانه بابلرود که از وسط این شهر می گذرد دارای آثار تاریخی و باستانی نیز است مسافران و گردشگران از این اماکن نیز بازدید کردند.
شهرستان بابلسر دارای ۴۴ هزار خانوار برابر با ۱۴۰ هزار نفر جمعیت است در سه بخش، سه شهر و ۶۳ روستا سکونت دارند.ایرنا

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo