تشییع باشکوه پیکر حجتالاسلام و المسلمین مجتهدزاده در شیرگاه+تصاویر

مراسم تشییع و تدفین پیکر حجتالاسلام محمد مجتهدزادهفارابی رئیس سابق دادگاه ویژه روحانیت استانهای مازندران و گلستان و رئیس سابق سازمان قضایی نیروهای مسلح مازندران با قرائت نماز توسط آیتالله نظری و با حضور جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی و اقشار مختلف مردم در شیرگاه برگزار شد.
پس از مراسم تشییع در شهر شیرگاه، پیکر حجتالاسلام محمد مجتهدزادهفارابی در آرامگاه امامزاده حمزه(ع) چالی شیرگاه و در جوار پدر روحانی خود حجتالاسلام علیاصغر مجتهدزاده به خاک سپرده شد.
گفتنی است حجت الاسلام مجتهدزاده متولد روستای دهمیان از دهستان راستوپی بخش مرکزی شهرستان سوادکوه و نوه آیتالله فارابی بود و آیتالله صالحیمازندرانی از کرامات وی به کرات یاد میکرد.
مراسم سومین روز رحلت حجتالاسلام محمد مجتهدزادهفارابی روز دوشنبه ۱۶ اسفندماه در مسجد جامع شیرگاه و از ساعت ۱۴ و ۳۰ دقیقه و با سخنرانی آیتالله علی معلمی نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری و در روز سهشنبه ۱۷ اسفندماه از ساعت ۱۴ در مسجد جامع پلسفید برگزار میشود.




















