تولد نوزاد دختر در آمبولانس ۱۱۵ بابل

image_pdfimage_print
کیاپرس:سخنگوی اورژانس بابل، از تولد نوزاد دختر در آمبولانس ۱۱۵ این شهرستان خبر داد.
 مهدی غلام‌نیا روشن  اظهار کرد: در روز گذشته و در ساعت ۲۰ و ۴۱ دقیقه، گزارشی از همراه بیمار با مرکز اورژانس ۱۱۵ بابل مبنی بر درد زایمان خانم باردار۳۰ ساله که قصد رفتن به بیمارستان در میدان اول حمزه‌کلا گزارش شد.
 وی تصریح کرد: پس از دریافت این گزارش بلافاصله مرکز فرماندهی اورژانس ۱۱۵ بابل تکنسین‌های پایگاه امیرکلا را به محل حادثه اعزام کرد که تکنسین‌های اورژانس ۱۱۵ در مدت زمان چهاردقیقه بر بالین بیمار حاضر شدند.
 غلام‌نیا خاطرنشان کرد: تکنسین‌های اورژانس پس از رسیدن به محل حادثه مشاهده کردند که کیسه آب بیمار پاره شده و وی را داخل آمبولانس منتقل کردند.
 سخنگوی اورژانس بابل، یادآور شد: پس از اقدامات درمانی و انجام کارهای اولیه، بیمار توسط اورژانس در داخل آمبولانس زایمان کرد و نوزاد تحت مراقبت‌های ویژه خارج شد و پس از حمایت‌های تنفسی و ساکشن، نوزاد و مادر به سلامتی به بیمارستان شهید یحیی نژاد بابل منتقل شدند.ایسنا

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo