دشمن از مواد مخدر به عنوان اهرم فشار بر کشور ما بهره گیری می‌کند

image_pdfimage_print

حجت‌الاسلام اسدالله جعفری بعدازظهر امروز در جلسه ستاد مبارزه با مواد مخدر استان مازندران اظهار داشت: استراتژی دشمن در حوزه مواد مخدر برای کشور ما برنامه‌ریزی شده است.

محکومان مواد مخدر در زندان‌ها از امتیازی برخوردار نمی‌شوند حجت‌الاسلام اسدالله جعفری

وی تصریح کرد: دشمن حتی سرویس‌های امنیتی خویش را در این حوزه وارد کرد.

دادستان مرکز استان مازندران با اعلام اینکه مسئله مواد مخدر از حوزه اقتصادی و اجتماعی مردم نیز گذر کرده است، بیان داشت: دشمن از مواد مخدر به عنوان اهرم فشار بر کشور ما بهره گیری می‌کند.

وی تاکید کرد: برای به نتیجه رسیدن در حوزه مواد مخدر باید  در بحث پیشگیری ورود جدی‌تری داشته باشیم.

این مسئول حوزه قضایی با اعلام اینکه در حوزه پیشگیری مصوبات زیادی داریم، خاطر نشان کرد: مصوبات اجرایی نشده در حوزه پیشگیری بسیار زیاد است که برای اجرایی شدن مصوبات نیاز داریم که وظایف همه دستگاه‌ها مشخص شود.

این مسئول در ادامه با اشاره به اقدامات انجام شده برای احداث مرکز ساماندهی معتادان پرخطر بیان داشت: احداث این مرکز کار بسیار خوبی بود ولی همین مرکز نواقصی دارد که باید اصلاح شود.

دادستان مرکز مازندران خواستار شفاف‌سازی نوع طرح پاکسازی پلیس شد و خاطر نشان کرد: به طور شفاف دلیل اجرای طرح را گزارش‌دهی کنیم.

وی اضافه کرد: طرح‌های پاکسازی مناطق آلوده از مواد مخدر باید هدفمند برگزار شود.

جعفری در ادامه خواستار ایجاد هماهنگی برای صدور مرخصی زندانیان شد و گفت: زندانیان سابقه‌دار و محکومان مواد مخدر از هیچ امتیازی در زندان‌ها برخوردار نمی‌شوند.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo