نشست “جهان عاری از خشونت و مفهوم دیگری” در ساری

image_pdfimage_print

به گزارش کیاپرس،اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مازندران با همکاری بنیاد فردای بهتر به مناسبت ۱۷ دسامبر روز جهانی عاری از خشونت و افراطگری نشست تخصصی را با حضور دکتر سید جواد میری عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار نمود

دکتر میری در این نشست بیان کرد دلیل این‌که جهان عاری از خشونت در حد شعار باقی می‌ماند ، نگاه ابزاری داشتن به انسان و مفاهیم است و  نظام آموزشی شکاف طبقاتی را زیاد کرده است و نمی‌توان در این جامعه صحبت از مودت و مهربانی کرد.

میری افزود: می‌توان در نظام سرمایه‌داری یک جامعه عدالت محور داشت نظامی که تولید محرومیت می‌کند در جهان به‌صورت یک سیستم نطام یافته گسترش‌یافته و همین عامل گسترش عدالت را امکان‌پذیرنمی سازد.

وی گفت :هر حاکمیتی که قدرت زیادی داشته باشد به‌مرورزمان قدرتش به تمام جهان گسترش می‌یابد و در نظام بین‌المللی که حاکمیت‌ها ابزار خشونت را دردستان خوددارند در چنین نظامی امکان کم شدن خشونت و جود ندارد.

دکتر یونسی معاون سیاسی و امنیتی اجتماعی استانداری مازندران گفت: این جلسه به دلیل پیشنهاد دکتر روحانی مبنی بر جهانی عاری از خشونت وافراط گرایی تشکیل شد که  ابداعی نوعی در جهان امروز است و در شورای امنیت سازمان ملل با ۱۹۰ رای مثبت تصویب شد و طرح این موضوع ریشه در فرهنگ اسلام و انقلاب دارد

 معاون استاندار مازندران معنویت، اخلاق، عفت وعدالت را گمشده جامعه بشری دانست .

و ی گفت: غیرازاین تفکرات، اندیشه‌های مختلف نتوانسته بشر را سیراب کند و باید به اصالت حقیقی انسانی خود بازگشت کنیم.

علی قاسمی مدیر بنیاد فردای بهتر مازندران،سازمان‌های مردم‌نهاد در دنیا را عامل کاهش هزینه‌ها عنوان کرد .

و ی گفت: NGO  ها هنوز به‌عنوان یک فرهنگ فراگیر در کشور درنیامده است و فراگیر نشدن کارهای عام‌المنفعه در بین مردم ضعف بزرگی است.

قاسمی افزود :در حال حاضر ۶۰۰ انجی او در مازندران ثبت‌شده است و تعداد زیادی از این سازمان‌ها نیمه فعال و فاقد فعالیت هستند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo