۲۲ دستگاه آمبولانس فرسوده در اورژانس مازندران جایگزین شد

image_pdfimage_print
کیا پرس:  رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان مازندران، گفت: ۲۲ دستگاه آمبولانس در طی مراسمی به ناوگان اوژانس مازندران افزوده شد.
دکتر یحیی صالح طبری در گفت وگو یی درمازندران، با بیان اینکه امروز پنج‌شنبه ۲ دی‌ماه اتفاق خوبی در اورژانس مازندران رخ داد، اظهار کرد: سال ۱۳۸۴ که آمبولانس‌های بنز اسپرینتر۳۱۴ وارد ناوگان اورژانس مازندران شد.وی افزود:تا کنون به دلیل افزایش تعداد مأموریت‌های درون شهری و جاده‌ای، بیشتر این آمبولانس‌ها فرسوده شده و نیاز به جایگزینی بود.

دکتر صالح طبری، تصریح کرد: امروز با تلاش مسئولان کشوری و استانی اورژانس و با حضور معاون عمرانی استانداری و رئیس و معاونان دانشگاه، تعداد ۲۲ دستگاه از آمبولانس‌های فرسوده استان با عمر بالا با آمبولانس‌های، بنز اسپرینتر ۳۱۵ که در نوع خود دارای استانداردهای بین المللی و جهانی هستند جایگزین شد.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان مازندران، گفت: این نوع از آمبولانس‌ها دارای امکانات مانیتورینگ قلبی، دستگاه تنفس مصنوعی و دستگاه شوک قلبی و بسیاری از امکانات لازم برای یک Icu وccu متحرک است.

این مسئول، یادآور شد: این نوع از آمبولانس‌ها به هر شهر استان یک دستگاه اختصاص یافته است.ایسنا

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo