کار کردن در فوتبال مانند کار در اتاق شیشه ای است

رئیس کمیته مسابقات سازمان لیگ فوتبال ایران گفت که کار کردن در فوتبال مانند کار کردن در اتاق شیشه ای است که همه چیز آن زیر ذره بین قرار دارد و هر روز در آن حوادثی تازه ای بزرگنمایی می شود.

غلامرضا بهروان در همایش تجلیل از خبرنگاران مازندرانی همزمان با هفته خبرنگار در ساری توضیح داد : به عنوان مثال مسائلی مانند حضور بازیکنان در پارتی های شبانه برای بازیکنان غیر فوتبالی نیز وجود دارد ، ولی برای این بازیکنان حواشی زیادی ایجاد نمی شود و کارهایشان بی سر و صدا پیگیری می شود.
وی اضافه کرد : وقتی بازیکن فوتبال در یک پارتی شبانه دستگیر شود ، این کار منفی بازتاب زیادی پیدا می کند ، اخبار آن نیز بخش می شود و این بازیکن فوتبال را محروم می کنند، ولی این محرومیت برای سایر بازیکنان غیر فوتبالی که در پارتی ها دستگیر می شوند یا اجرا نمی شود و یا لااقل این همه در جامعه به آن دامن نمی زنند.
بهروان اظهار داشت : کارت معافیت جعلی هم به جز بازیکنان فوتبالی ، برای بازیکنان سایر رشته های ورزشی نیز وجود داشت ، ولی فوتبالیست ها به دلیل داشتن این کارت ها محروم شدند و در سایر رشته های ورزشی این گونه برخورد انجام نشده است.
وی دلیل بازتاب کارهای منفی و مثبت در فوتبال را مردمی بودن و فراگیر بودن این رشته ورزشی توپی در جامعه ارزیابی کرد.
** دریافتی والیبالیست ها بیشتر از فوتبالی ها
رئیس کمیته مسابقات سازمان لیگ فوتبال ایران با گلایه کردن از انتشار قرارداد فوتبالیست ها ، گفت : اگر چه باید جلوی پرداختی های غیر قانونی گرفته شود ، ولی انتشار دستمزد فوتبالیست ها راهکار مناسبی برای جلوگیری از این کار نیست.
بهروان افزود : امروز والیبالیست های ما هم دستمزد بالاتری از فوتبالیست های ما دارند و برخی از این والیبالیست ها چه بسا دستمزدشان دو برابر فوتبالی هاست ، ولی کسی به این دریافتی ها اعتراضی ندارد و قرارداد آنها نیز علنی نمی شود ، ولی رسانه فقط به قراردادهای بازیکنان فوتبال پرداختند.
وی گفت : باید رسانه ها به ورزش فوتبال که رشته مردمی و مورد علاقه آحاد جامعه است و طرفداران زیادی نیز دارد، بیشتر کمک کنند تا مشکلات آن کمتر شود.
** هزینه های ناخوشایند در فوتبال
این مسئول در فدراسیون فوتبال ایران گفت که در فوتبال ایران گاهی برخی هزینه های ناخوشایندی انجام می شود که نمی توان جلوی آن را گرفت.
بهروان خرید بازیکن با قیمت گراف و نشاندن آن روی نیمکت را یکی از این هزینه ها در باشگاههای فوتبال اعلام کرد و افزود : برخی از باشگاهها برای این که دست رقیب را از بازیکنی کوتاه کنند،به آن بازیکن دستمزد بالایی می دهند بدون اینکه از آن بازیکن استفاده کنند.
وی ادامه داد : این باشگاهها با این استدلال که اگر این بازیکن را خودشان جذب نکنند، رقیبشان این کار را انجام می دهد ، دست به این کار می زنند که هزینه های گراف و ناخوشایند در فوتبال محسوب می شود و باید جلوی آن گرفته شود.
** تبعات فرهنگی مهاجرت بانوان فوتبالیست
رئیس کمیته مسابقات سازمان لیگ فوتبال ایران بر اساس گزارش خبرنگار ایرنا ، در این نشست همچنین گریزی هم به فوتبال بانوان در کشور زد و گفت : کم تعداد بودن لیگ فوبتال بانوان در استان ها کشور باعث شده تا برخی از بانوان فوتبالیست ما مجبور شوند برای ادامه بازی به تیم های خارج از استان خود بروند.
بهروان افزود : این کار در آینده می تواند تبعات اجتماعی و فرهنگی را برای بانوان فوتبالی ما وارد کند و باید هر چه سریع تر با ایجاد بسترهای لازم دراستان های مستعد، زمینه را برای جذب این بازیکنان در استان های خود فراهم کرد.
وی به عنوان نمونه مهاجرت یکی دو فوتبالیست زن از مازندران به استان های دیگر اشاره کرد و گفت : طبق اساسنامه فدراسیون ، باشگاهها باید پنج درصد از قرارداد بازیکنان لیگ برتری خود را به فدراسیون فوتبال بپردازند.
بهروان افزود : حال اگر همین باشگاهها یک تیم بانوان تشکیل دهند، می توانند دو درصد از این سرجمع قراردادهای بازیکنان لیگ برتری را به این بخش اختصاص دهند و سه درصد قراردادها را به فدراسیون بدهند.
به گفته وی ، این برنامه فدراسیون اقدام اساسی با هدف ایجاد رغبت در باشگاهها برای تشکیل تیم فوتبال بانوان است، بدون اینکه هزینه ای به باشگاهها تحمیل شود.
بهروان خواهان نظارت بیشتر بر عملکرد باشگاههای فوتبال در این زمینه شد.
استان مازندران هم اکنون دارای دو تیم خونه به خونه و نساجی در لیگ دسته یک است.
این استان با وجود داشتن بیش از ۴۰ فوتبالیست در تیم های طراز اول کشور ، از داشتن تیم در لیگ برتر محروم است .ایرنا
کلاهبرداری اینترنتی از داخل کافی نتی در مازندران
گروه استان ها – صاحب کافی نتی که به صورت اینترنتی اقدام به برداشت غیر مجاز از حساب افراد مختلف می نمود توسط کارآگاهان سایبری پلیس فتا استان مازندران شناسایی و دستگیر شد.
سرهنگ دوم حسن محمدنژاد رئیس پلیس فتا استان مازندران در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس در تشریح این خبر اعلام نمود : در پی شکایت احدی از شهروندان استان، با در دست داشتن مرجوعه قضایی به این پلیس مراجعه و اظهار داشت؛ با بررسی پرینت حسابم متوجه کسر مبلغ۲۰٫۲۰۰٫۰۰۰ریال از حسابم شدم.از این رو تقاضای رسیدگی به پرونده را نمودم.
وی در ادامه گفت: پس از اخذ این مرجوعه قضایی بلافاصله مراتب در دستور کار کارآگاهان پلیس فتا استان قرار گرفت و با بررسی های فنی و اطلاعاتی بعمل آمده مشخص گردید مجرمین اقدام به خرید یک عدد گوشی تلفن همراه از سایتی معتبر نموده اند. همچنین با ردیابی ها و استعلامات صورت گرفته مشخص گردید متهم با مراجعه به یکی از کافی نت های سطح شهر اقدام به خرید اینترنتی نموده است و کالای خریداری شده نیز به نمایندگی شرکت مورد نظر ارسال گردید اما شخصی جهت تحویل گرفتن آن مراجعه نکرده است.
در حین رسیدگی به پرونده شخصی دیگری نیز به این پلیس مراجعه و اعلام داشت مبلغ حدود ۰۰۰/۵۰۰/۳۰ ریال از حسابش برداشت شده است. که با بررسی های به عمل آمده مشخص گردید مبلغ فوق به صورت اینترنتی به حساب شخصی به هویت معلوم نزد بانک ملی انتقال داده شده که بلافاصله حساب مذکور مسدود و مالک حساب به این پلیس احضار شد که پس از حضور اعلام داشت مبلغ فوق را یکی از دوستانش بابت طلبی که از وی داشته به حسابش واریز نموده است.
سرهنگ محمدنژاد افزود: کارشناسان پلیس فتا استان طی هماهنگی با مرجع محترم قضائی ضمن جمع آوری سیستم های رایانه ای و مخابراتی، متهم را به این پلیس احضار که در تحقیقات بعمل آمده با اقرار به بزه انتسابی عنوان داشت؛ اطلاعات حساب های بانکی اشخاص را از دوستم که در یکی از کافی نت های شهر مشغول به کار می باشد می گرفتم و من نیز بابت طلبی که از وی داشتم اقدام به برداشت مبالغ سرقتی و همچنین خرید اینترنتی می نمودم.
لذا با اخذ دستور قضائی ضمن جمع آوری سیستم های رایانه ای و مخابراتی صاحب کافی نت، متهم به این پلیس احضار و پس از حضور ضمن اقرار به بزه انتسابی عنوان داشت، بنده در کافی نت خود بابت پرداخت شهریه برای مشتریان، شماره کارت و دیگر اطلاعات کارت عابر را از آنها دریافت و در جایی ذخیره می کردم و سپس به علت بدهی که به دوستم داشتم، شماره کارت و اطلاعات حساب آنان را در اختیار او قرار می دادم تا مبلغی را که از من طلبکار بوده برداشت نموده و بقیه وجوه را به من برگشت دهد و این کار را برای تعداد زیادی از مشتریان انجام دادم. در پایان پس از تکمیل تحقیقات، پرونده به همراه متهمان به دادسرا ارسال و برای آنان قرار متناسب صادر گردید.
رئیس پلیس فتا استان مازندران در خاتمه هشدار داد:
– رمز عبور و اطلاعات حساب بانکی خود را به هیچ عنوان در اختیار دیگران قرار نداده تا زمینه تحریک به ارتکاب جرم از سوی دیگران فراهم نشود.
– با تغییر دوره ای رمزهای عابر بانک خود ضریب امنیت آن را بالا ببرید.