بی‌توجهی متولیان دریا در تامین امنیت جان مردم قابل قبول نیست/ بیشترین میزان غریق استان مازندران در مناطق شنا ممنوع

image_pdfimage_print

 

خبرگزاری فارس: بی‌توجهی متولیان دریا در تامین امنیت جان مردم قابل قبول نیست/ افزایش 20 درصدی حضور مسافر در مازندران

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران گفت: بی‌توجهی متولیان دریا در تأمین امنیت جان مردم قابل قبول نیست.

علیرضا یونسی سه‌شنبه‌شب در جلسه ستاد اجرایی طرح‌های ساماندهی دریا که با حضور فرمانداران شهرهای محمودآباد، بابلسر، نوشهر، فریدونکنار و مسؤولان مرتبط با طرح دریای استان در سالن اجتماعات شماره ۲ فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: اگر متولیان دریا توانایی تامین امنیت مردم را نداشته باشند تغییر می‌کنند.

وی با بیان اینکه در سال گذشته بیشترین میزان غریق استان مازندران در مناطق شنا ممنوع اتفاق افتاد، افزود: امسال با به کارگیری ۹۰۰ ناجی غریق در مناطق ممنوعه میزان غرقی بسیار کاهش یافت.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران با اشاره به اینکه میزان غریق در شب بیش از ساعت کاری طرح دریا است، گفت: منشور اخلاقی و هشدارها در طرح‌های دریا و مناطق ممنوعه تدوین و نصب شود.

یونسی اضافه کرد: میزان ورود گردشگران به استان مازندران ۲۰ درصد افزایش یافته و با توجه به افزایش مسافران، باید بیش از پیش به طرح‌های دریا توجه شود و میزان غریق کاهش یابد.

وی با بیان اینکه ۹۵ طرح دریا در مازندران فعال است، گفت: برخی طرح‌ها توانایی اجرا و تامین امنیت مسافران را ندارند و در صورت ادامه این چالش، این طرح‌ها تعطیل می‌شوند.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران تصریح کرد: ما مسؤولان موظف به تامین جان مردم هستیم و باید برای تامین امنیت مردم تمام تلاش خود را به کار ببندیم.

یونسی اطلاع‌رسانی و آگاهی مردم از خطرات دریا را مهم ارزیابی کرد و خاطر نشان کرد: فرمانداران اطلاع‌رسانی به مردم را در اولویت کار خود قرار دهند و بر طبق توافق صورت گرفته پرسنل نیروی انتظامی در خارج از طرح‌های دریا باید به کمک نیروهای هلال احمر بروند و در مناطق ممنوعه شنا از این نیروها استفاده شود.

معاون سیاسی و امنیتی استان مازندران درباره حضور نیروی انتظامی در ساحل تصریح کرد: تاکید ما به فرمانداران این ست که با هماهنگی فرماندهان نیروی انتظامی شهرستان‌ها، پرسنل این نیرو برای اینکه مردم حضور آنها را در ساحل ببینند باید آشکارا در ساحل حضور داشته باشند و یک منشور اخلاقی را به اقتضای هر منطقه‌ای نیروی انتظامی با هلال احمر و ناجیان غریق تدوین کنند و در سواحل به‌صورت تابلو نصب کنند.

مسؤول طرح دریای مازندران گفت: با توجه به افزایش ۲۰ درصدی تعداد مسافران و گردشگران در مازندران طی ۲ سال ۶۳ درصد کاهش تعداد غریق را داشتیم.

معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران افزود: اگر ما کوتاهی کنیم باید تاوان دهیم چون مسؤول هستیم و وقتی که لباس خدمت به مردم را بر تن کردیم در طرح‌های دریا در مقابل کوتاهی هر یک از افراد باید پاسخگو باشیم.

یونسی گفت: در شهرهایی که آمار غریق زیاد است باید آسیب‌شناسی شود تا ببینیم از کجا ضربه می‌خوریم و باید خودمان را ارزیابی کنیم تا بتوانیم ضعف‌ها ی خود را برطرف کنیم و باید از تجربیات دیگران استفاده کنیم و خطاب به متولیان طرح‌ها بیان کرد در ساعات خارج از کار طرح مسؤولان باید نگهبان داشته باشند تا غریق نداشته باشیم زیرا بالاترین آسیب ما در روزهای تعطیل است.فارس

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo