فصل جدیدی در حوزه عمرانی ساری به جریان می افتد

image_pdfimage_print
فرماندار ساری از راه اندازی میز احزاب در فرمانداری ساری خبر داد
 

فرماندار ساری با اشاره به اینکه فضای جدیدی در حوزه عمرانی مرکز استان به جریان می‌افتد، گفت: ساری نیازمند کارهای بیشتری در حوزه عمرانی است.

 احمد حسین زادگان ظهر یکشنبه در نشست تودیع و معارفه معاون عمرانی فرماندار ساری اظهار کرد: خدمت در نظام مقدس جمهوری اسلامی بسیار ارزشمند استوکسانی که برای خدمت در عرصه حضور می‌یابند منافعی ندارند جز اینکه خود را وقف کار کنند.

وی بابیان اینکه جابه‌جایی در حوزه‌های مدیریتی هم امری طبیعی است، افزود: اصل بر ثبات مدیریت‌ها است اما با جابه‌جایی دولت‌ها، مدیران با رویکردها و تجربیات جدید بر سرکار می‌آیند اما جابه‌جایی امروز در فرمانداری ساری، ربطی به مسائل تغییر دولت‌ها ندارد.

معاون عمرانی سابق فرماندار ساری در این نشست اظهار کرد: در هر سنگری باشم وظیفه خود می‌دانم با تمام توان کارکنم چون سرباز ولایت هستم.

محسن مجیدی ادامه داد: ارائه خدمت نباید فقط منوط به‌قرار گرفتن در جایگاه و مسئولیت باشد و آماده هستم با معاون عمرانی جدید فرمانداری ساری همکاری کنم و خالصانه در خدمت مجموعه فرمانداری باشم.

همچنین معاون عمرانی جدید فرماندار ساری در سخنانی اظهار کرد: فرصت خدمتگزاری را باید قدر بدانیم و از فرصت به وجود آمده برای ارائه خدمت به مردم استفاده کنیم.

عباسی بابیان اینکه هدف ما ایجاد تحول در حوزه عمرانی مرکز استان است گفت: امیدواریم با فعالیت سایر همکاران در این حوزه گام‌های بلندی برداریم.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo