قاچاق کالا و کمبود نقدینگی مانع اصلی اقتصاد مقاومتی در مازندران

image_pdfimage_print

عبدالله مهاجر در نخستین نشست تشکل های اقتصادی مازندران پیرامون اقتصاد مقاومتی در ساری افزود : برای رونق اقتصادی تولید داخلی باید دستگاه های نظارتی برای جلوگیری از قاچاق کالا پای کار بیایند.

وی ارزش کالاهای قاچاق وارد شده به کشور را سالانه طبق برآوردهای رسمی حدود ۳۰ میلیارد دلار اعلام کرد و اضافه کرد : این در حالیست که میزان واردات کالا از مبادی رسمی کشور حدود ۴۴ میلیارد دلار است.

رئیس اتاق بازرگانی مازندران کمبود نقدینگی و مشکل مالی و اعتباری واحدهای تولیدی و صنعتی را از دیگر موانع اجرایی اقتصاد مقاومتی در استان اعلام کرد.

مهاجر گفت: دولت در سال جاری برای اجرایی کردن برنامه اقتصاد مقاومتی با رویکرد توجه به تولید داخلی عزم جدی دارد و بخش خصوصی نیز خود را موظف به تعامل و همکاری با دولت می داند.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی با نامگذاری سال جاری به نام اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل وظایف دولت و بخش خصوصی را مشخص کرد و ما باید در این راه بیش از گذشته پای کار باشیم.

رئیس اتاق بازرگانی مازندران شناسایی نقاط ضعف و قوت در تولید داخلی را مهم ترین راهکار برای پیشبرد اهداف برنامه اقتصاد مقاومتی از سوی بخش خصوصی دانست.

مدیرعامل خانه صنعت و معدن مازندران هم در این نشست رکود اقتصادی را مهم ترین مانع برای اجرای اقتصاد مقاومتی در استان دانست و بر اجرای برنامه ملی و استانی برای خروج از رکود اقتصادی تاکید کرد.

غلامرضا فغانی راهکار خروج از رکود را پرداخت یارانه به بخش تولید، تامین نقدینگی برای واحدهای صنعتی مشکل دار در استان و کاهش هزینه های تمام شده معرفی کرد.

وی کاهش نرخ سود بانکی و مالیاتی را از پیشنهادهای بخش خصوصی برای خروج از رکود اقتصادی در استان برشمرد و ابراز امیدواری کرد تا دولت به این حوزه توجه جدی داشته باشد.

منبع: ایرنا

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo