مازندران در نوروز رتبه نخست مصرف دیتا در کشور داشت

محمدجواد موسوی با اشاره به آمادهسازی بسترهای لازم مخابراتی در سال ۹۴، اظهار کرد: در سال گذشته ۲۹۸ سایت ۳G را در سراسر مازندران نصب و راهاندازی شد.
وی با بیان اینکه شرکت مخابرات مازندران رتبه نخست توسعه خدمات سیار را در کشور کسب کرد، افزود: این مهم موجب شد ترافیک خوبی را در استان داشته باشیم که بهویژه در غرب مازندران نارضایتیهایی بسیاری داشتند.
مدیرعامل شرکت مخابرات مازندران تصریح کرد: در سالهای گذشته ۱۳ سایت مخابراتی به صورت متحرک در مناطق مختلف راهاندازی شده بود که امسال هشت سایت به صورت دائمی و پنج نقطه نیز بیشتر در نقاط کور استان پوشش داشته باشد تا خدمترسانی خوبی به مردم صورت گیرد.
این مسئول تصریح کرد: همه این مسائل موجب شد در ایام نوروز ۹۵ حتی برخی مناطق تا ۲۷ ترابایت مصرف دیتا داشته باشیم.
موسوی با اعلام اینکه مازندران در ایام نوروز رتبه نخست مصرف دیتا در کشور داشت، گفت: اگر شبکه خوبی نباشد بهطور طبیعی نمیتواند این میزان خدمات ارائه کند.
وی در پایان با تاکید بر بهرهگیری از ظرفیتهای موجود، خاطرنشان کرد: باید استفاده بیشتر از ظرفیتها در دستور کار قرار گیرد./فارس