تعطیلی مدرسه کیاسر و دستگیری تعدادی از منافقین


گفتوگویی با جعفر لشکری زرینی که در سال ۶۰ بر مسند فرمانداری ساری نشست، انجام شده، وی خاطره ای از دوران ابتدای انقلاب در شهر کیاسر را بیان کرده که شنیدن آن خالی از لطف نیست.
نام جعفر لشگریزرینی برای خیلی از سارویها ناآشناست به این دلیل که از زمان حضورش در پست فرمانداری ساری تاکنون بیش از ۳۰ سال گذشت، در گفتوگویی که خبرگزاری فارس با این چهره شاخص استان که در سال ۶۰ بر مسند فرمانداری ساری نشست، داشته، وی خاطره ای از دوران ابتدای انقلاب در شهر کیاسر را بیان کرده که شنیدن آن خالی از لطف نیست.
تعطیلی مدرسه کیاسر و دستگیری تعدادی از منافق
در کیاسر چهار نفر از بچههای منافق به دلیل مخالفت با انقلاب اسلامی مدرسه را به تعطیلی کشاندند، به مسئولان وقت کیاسر اعلام کردم که مدرسه را بهطور کامل تعطیل کنند، ابتدا با این موضوع مخالفت شد و به آنها اعلام کردم که شما بگویید لشگری مدرسه را تعطیل کرد و هر فردی نسبت به این موضوع معترض است، با من صحبت کند.
چند روز گذشت که خانوادهها برای اعتراض نسبت به تعطیلی مدرسه به آموزش و پرورش ساری مراجعه کردند و بنده هم شرط گذاشتم که خودشان افراد خطاکار را دستگیر و در اختیار نیروهای امنیتی قرار دهند، مردم وقتی اصرار بنده برای تعطیلی را دیدند، خودشان دست بهکار شدند و برخی از این افراد را دستگیر و البته تعدادی از آنها به تهران فرار کرده و متواری شدند.
نظم در کیاسر حاکم شده بود، این اقدامات در سایر مناطق نیز تسری داده شد، در حال سر و سامان دادن امور در آموزش و پرورش بودم که از طرف استانداری مازندران با بنده تماس گرفته شد تا سریعاً خودم را به استانداری برسانم.