احداث مرکز ناباروری در چالوس

ارتقای تختهای ICU بیمارستان چالوس
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران از ارتقای تختهای ICU بیمارستان آیتالله طالقانی از ۱۲ به ۲۴ تخت خبر داد.

وی از ارتقای تختهای ICU و CCU با توجه به نیازمندیهای منطقه خبر داد و افزود: کلینیک فوقتخصصی بیمارستان آیتالله طالقانی چالوس با اعتبار ۱۰ میلیارد ریال اعتبار در دستور کار قرار گرفت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران خاطرنشان کرد: با این اعتبار بخش مراقبتهای ویژه ( ICU) بیماران بزرگسال و بخش مراقبتهای ویژه کودکان (PCCU) بیمار با ۱۲ تخت افتتاح شد که چهار تخت برای مراقبتهای ویژه کودکان اختصاص دارد.
وی بیان کرد: بهطور همزمان بخش خون و آنکولوژی و اتاقهای زایمان و انتظار زنان باردار نیز با اعتبار ۲ میلیارد ریالی و ۱۴ تخت افتتاح شد.
جانبابایی کاهش هزینههای پرداختی از جیب مردم را با ایجاد و تجهیز بیمارستانهای دولتی از مزیتهای طرح تحول نظام سلامت برشمرد و افزود: از آغاز اجرای طرح تحول نظام سلامت تاکنون در شهرستان چالوس ۱۲ رشته تخصصی و فوقتخصصی مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
وی با اعلام اینکه کلینیک دندانپزشکی چالوس نیز امروز با ۶ تخت مورد بهرهبرداری قرار گرفت، ادامه داد: با توجه به فقدان این کلینیک تخصصی در غرب مازندران اقدام به احداث این مرکز در شهرستان چالوس کردیم و با تجهیز آن به دستگاههای مرتبط شیفت صبح و عصر آن با تعرفه دولتی برای شهروندان فعال میشود.
جانبابایی راهاندازی و تجهیز بخش هماتولوژی را به سبب افزایش بیماری سرطان در جامعه از ضروریات این منطقه دانست و اظهار کرد: با توجه به بعد مسافت جهت انجام شیمی درمانی به مرکز استان و کاهش استرس ناشی از این بیماری در افراد قسمتی از فضای داخلی بیمارستان را به این امر اختصاص دادیم.
وی با بیان اینکه بیماری سرطان دومین عامل مرگ و میر استان مازندران شناخته شده است، افزود: برای بهبود این وضعیت و کنترل بیماری درصدد هستیم تا این مرکز را به بخش غربالگری سرطانهای پستان، روده بزرگ و بیماریهای زنانه تجهیز کنیم.
جانبابایی با اشاره به اینکه ناباروری در کشور ما به بالای ۱۰ درصد از رشد رسیده است، خاطرنشان کرد: احداث مرکز ناباروری در غرب استان مازندران نیز یکی از اولویتهای دانشگاه علوم پزشکی است که با توجه به اعلام حمایت دولت از خانمهای نابارور، این قانون با راهاندازی این مرکز به محوریت شهرستان چالوس نیز اجرا شده و هزینههای درمانی نیز بر دوش دولت خواهد بود.
وی به راهاندازی مرکز قلب برای خدمات سریع و اورژانسی در شهرستان چالوس اشاره کرد و بیان داشت: بخش آنژیوگرافی نیز برای درمان بیماران قلبی در آیندهای نزدیک در بیمارستان آیتالله طالقانی راهاندازی میشود تا بیماران مجبور نباشند به مرکز استان و یا پایتخت مراجعه کنند.
جانبابایی در پایان به خدماتی که قرار است در کلینیک ویژه بیمارستان آیتالله طالقانی چالوس ارائه شود اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه ۹۰ درصد از هزینه مردم در خدمات سرپایی بوده و این رقم در خدمات بستری به سهدرصد رسیده است، بنابراین با توسعه کلینیکهای ویژه خدمات سرپایی و ارایه فرمهای ارجاع میتوان این هزینهها را به ۱۰ درصد رساند.