از میان آسیب های اجتماعی ،اعتیاد به مواد مخدر جزء اولویت نخست در مقابله با آسیب های اجتماعی قراردارد

احمد حسین زادگان فرماندار مرکز استان گفت : در مقابله باآسیب های اجتماعی همه دستگاه ها به تناسب و فراخور شرح وظایف ،فراتر از آن اعمال نمایند .
به گزارش روابط عمومی فرمانداری مرکز استان،احمد حسین زادگان نماینده عالی دولت در شهرستان ساری در دهمین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان ،مشارکت و همراهی دستگاه ها وسازمان ها در جهت ساماندهی مناطق آسیب پذیر،کاهش و رفع آسیبهای اجتماعی را خواستار شدو اظهار داشت : از میان آسیب های اجتماعی ،اعتیاد به مواد مخدر جزء اولویت نخست در مقابله با آسیب های اجتماعی قراردارد .
حسین زادگان رئیس شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر شهرستان با تاکید بر نگاه ویژه دولت تدبیر و امید برای مقابله با آسیب های اجتماعی خاطر نشان کرد : با توجه به تلاش ها و فعالیت های شهرداری ساری و نیروی انتظامی در ساماندهی و بهسازی مناطق آسیب پذیر، ،باید این فعالیت ها بر اساس سیاست گذاری صحیح و منسجم اقدام شود چون با انتقال افراد ازیک مکان به مکان دیگر آسیب ها نیزانتقال می یابد .
مسئول ارشد شهرستان ساری بااشاره به اینکه ساماندهی مناطق آسیب پذیر موجب پیشگیری ازجرم و عدم توسعه آن خواهد بود ، تصریح کرد : با اقدامات موثر زمینه رشد و گسترش آسیب ها در جامعه کاهش و نابود می گردد.
*********
دستگاه ها در ارائه خدمات شهری در مناطق آسیب پذیر با شهرداری همکاری نمایند
رییس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان ساری در این جلسه به دو مشکل اساسی در منطقه آذربایجانی ها (ترک محله ) تعیین تکلیف آب شرب مجتمع ورزشی۷۵ دستگاه و یکپارچه سازی اسناد مالکیت این منطقه بعد ازاجرای طرح نارنجستان از سوی شهرداری ساری اشاره نمود و خواستار رفع موانع شد .
فرماندار مرکز استان ارائه خدمات شهری و عمومی را از مباحث مهم ساماندهی و بهسازی مناطق آسیب پذیرمطرح کرد و گفت : پرداخت حق انشعاب آب و فاضلاب شهری از موارد اختلاف شهرداری ساری واداره آب و فاضلاب است که باید در چارچوب قانون و انعطاف اداری تصمیم گیری و رفع اشکال گردد .
حسین زادگان تاکید کرد:شهرداری ساری با هزینه ۵ میلیارد تومانی در پروژه ایی که در سلامت روح و جسم افراد منطقه در رفع آسیب ها گام برداشته است آب و فاضلاب نباید باایجاد مانعی برای بهره وری پروژه شود.
*********
عبوری :
شعار تعامل حرکت شهرداری ساری در مسیر توسعه شهر ستان و استان
در این مبحث مهدی عبوری شهردار مرکز استان اقدامات شهرداری در مناطق آسیب پذیر را نقطه سوق و اوج در پیشگیری آسیب های اجتماعی مطرح کرد و ابراز داشت : شهرداری ساری با فعالیت های عمرانی و فرهنگی اجتماعی در این مناطق، مسیر حرکت در کاهش و رفع آسیب ها رابا تعامل و همراهی هموار میسازد .
شهردارساری با تاکید بر اینکه ارائه خدمات شهری در مناطق آسیب پذیر مانع ازرشدآسیب ها خواهد بود ،گفت :اقدامات شهرداری ساری در حوزه آسیب ها و مناطق آن یک وظیفه است و تمام افراد آسیب دیده شهروندان ماهستند و درارائه خدمات شهری تمام تلاش را بکار می گیریم .
عبوری با اشاره اینکه ایجاد فضاهای فرهنگی و ورزشی میتواند در کاهش آسیبها تاثیر گذار باشد ،خاطر نشان کرد : مجتمع بزرگ آموزشی ،ورزشی ،فرهنگی آذر بایجانی ها با سالن های مجهزفوتسال ،تیر اندازی ،بدنسازی،استخر و سونا و جکوزی…. با هزینه بالغ بر ۵ میلیارد تومان در عدم همراهی و همکاری بعضی ازدستگاه ها مغفول مانده است .
مهدی عبوری با اعلام اینکه شهرداری ساری باشعار تعامل ،با تمام دستگاهها و سازمان ها در مسیر توسعه استان و شهرستان همکاری می کند،افزود :لازم است دستگاه ها، ارگان ها و سازمان ها در طرح های عمرانی بخصوص در مناطق آسیب پذیر براساس سیاست گذاری ها و وظایف محوله گام بردارند.
شهردار ساری با اشاره به بدهی بعضی از دستگاه ها به شهرداری و عدم استفاده شهرداری از اختیارات خود ،گفت : عدم بهره برداری مجتمع ورزشی آذربایجانی ها در گرو همکاری بعضی از دستگاه هاست .
وی با اشاره به منطقه محله آذربایجانی ها و ساماندهی و بهسازی در آن منطقه ابراز داشت : با توجه به اجرای طرح نارنجستان از سوی شهرداری و تملک ۱۰۵ واحد مسکونی ، اعتباری بالغ بر ۹۰ میلیارد ریال پیش بینی گردیده که در دستور کار قرار گرفته است .
بنا به این گزارش،با تصمیمات اتخاذ شده ،توافقی بین شهرداری و آب و فاضلاب شهری مشکل آب شرب مجتمع بزودی رفع خواهد شد .
***
تاکید فرماندار ساری بر اجرای سریع طرح هادی در نوبنیاد
در ادامه بررسی ها به مشکلات مناطق آسیب پذیر وضعیت طرح هادی ،زمین ورزشی ،وضعیت مدرسه منطقه آسیب پذیر نوبنیاد ،تامین اعتبارات دهیاری بمنظور زیر ساخت ها ازسوی اداره کل امور روستایی مورد بررسی و تصمیماتی اتخاذشد .
فرماندار مرکزاستان با تاکید بر اینکه اجرای طرح هادی که ازمعضلات مهم و مطالبات بخشداری ها ، شورا ها ودهیاری هاست ،تصریح کرد :طرح هادی در منطقه نوبنیاد باید ویژه و با اولویت اجرا گردد .
حسین زادگان با تاکید بر اینکه طرح هادی در نوبنیاد در کاهش بخشی ازآسیب ها تاثیر گذار است ،گفت : اداره کل روستایی در هر قالبی که میتواند همکاری و همراهی نماید .
در این جلسه نسبت به اجرا و پیگیری طرح هادی روستا در منطقه آسیب پذیر نوبنیاد تصمیماتی اتخاذ شد .
***
خلاء آموزشی و تربیتی انحراف و آسیب به همراه خواهد داشت
رییس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر با تاکید براینکه در بهسازی منطقه نوبنیاد موانع اعتباری باید رفع گردد،افزود: ایجاد مراکزآموزشی و ارتقای مراکزموجود در کاهش آسیب ها بسیارتاثیر گذار است .
وی با تاکید اینکه در این مناطق باید با تجربه ترین و خبره ترین نیروی انسانی حضور یافته تادرکنار آموزش ها،تعلیم و پرورش صورت گیرد،تصریح کرد :نسل ابتدایی و راهنمایی با خلاء آموزشی به انحراف و آسیب کشیده میشود .
وی ادامه داد : در مدرسه موجود در منطقه نوبنیاد نسبت به رفع مشکلات و تامین امکانات و آموزشی و تجهیزات ضرورت دارد هرچه سریعتر اقدامات لازم صورت گیرد .
موسوی رییس اداره آسیب های اجتماعی آموزش و پرورش استان گفت:برای رفع کاستی های سرمایشی و گرمایشی اسپیلیت خریداری شده و بزودی نصب میگردد .
رییس اداره آموزش و پرورش ناحیه ۲ ساری در راستای محوطه سازی و دیوار کشی و نصب درب ورودی با ارائه گزارش ،گفت : ۳۰۰ متر دیوار با۱۲میلیون هزینه انجام شده است و درب خریداری و محوطه سازی نیزدر دست اقدام است.
شاکری در ادامه در مورد مدرسه شهید مرادی منطقه ۷۵ دستگاه یادآور شد : با اجرای طرح خواهر خواندگی برای این مدرسه ،کلیه هزینه لوازم تحریرو برنامه های فرهنگی از این مدرسه و خیرین پرداخت میشود .
در ادامه جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مباحثی مطرح ودر مورد زمین ورزشی نوبنیاد ،احداث خانه محله در کوی غفاری ،تخصیص وام خود اشتغالی به افراد آسیب پذیر تصمیات زیر اتخاد شد .