رفع آلودگی سبزی‌ها تنها با شست‌و‌شوی صحیح

image_pdfimage_print

مینو صفی‌پور، کارشناس مسئول بهداشت موادغذایی در گفت‌وگویی می‌گوید: برای آبیاری سبزی‌ها، جوانه غلات و محصولات سالادی ممکن است از آب‌های آلوده و کودهای انسانی و حیوانی استفاده شود و علاوه بر آن، حیوانات اهلی و وحشی در مزارع کشت سبزی‌جات و غلات رفت‌وآمد می‌کنند، پس محصولات کشاورزی به انواع و اقسام تخم انگل‌ها و میکروب‌ها آلوده هستند و مصرف کنترل نشده آنها به‌ صورت خام اعم از سبزی‌ خوردن، سالاد فصل، تزئین ظرف غذا، کاهو، هویج، کلم، گل‌کلم و جوانه غلات باعث ابتلا به انگل‌های روده و بیماری‌های عفونی روده‌ای شود. به گفته او، باید سبزی انگل‌زدایی شده را برای مدت پنج دقیقه در محلول گندزدایی‌کننده قرار داد تا میکروب‌های آن کشته شوند./ایسنا

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo