موسیقی ۵۰ ساله مازندرانی‌ها توسط ۷ هنرمند خوانده می‌شود

image_pdfimage_print

سیدحمزه محمدی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: کنسرت موسیقی مازندرانی با عنوان ۵۰ سال خاطره در روزهای ۱۶، ۱۷ و ۱۸ دی‌ماه برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه آروزی هر قومی است تا اسطوره‌های موسیقی محلی خود را در کنار همدیگر ببیند، افزود: افرادی که مردم سال‌ها با آنها خاطره دارند قرار است در یک کنسرت موسیقی گرد هم آیند و برنامه اجرا کنند.

مدیر اجرایی گروه موسیقی کایر با اشاره به اینکه این کنسرت یک ویژگی بارز دارد که آن را متفاوت از دیگر کنسرت‌ها می‌کند و آن هم حضور هفت خواننده موسیقی صاحب سبک است، گفت: استاد ابوالحسن خوشرو، استاد حسین علمباز، حمزه محمدی، پرویز سیاه دهشتی، استاد محمدرضا اسحاقی، استاد نورالله علیزاده و مسلم فهیمی هفت خواننده هستند که برای نخستین‌بار با هم در یک کنسرت حضور می‌یابند و  قرار است در این کنسرت مردم هفت جنس صدایی متفاوت بشنوند.

این مدرس دانشگاه با بیان اینکه افکار عمومی علاقه دارد استادانی که چند دهه کار می‌کنند را در کنار هم ببیند، تصریح کرد: این داده‌ای است که از کار میدانی در یک پژوهش به دست آورده‌ام و دستاورد این پژوهش، باعث کلید خوردن این پروژه شد.

محمدی با اشاره به اینکه از اتفاقات زیبای این کنسرت این است که هر یک از این استادان دست بیعت دادند و دعوت ما را پذیرفتند تا در کنار همدیگر قرار گیرند و  چند دهه اعتبار هنری خود را در اختیار ما قرار دهند و این مسئله، مسئولیت ما را سنگین‌تر می‌کند، ادامه داد: حدود پنج ماه در حال تمرین‌های منسجم برای برگزاری این کنسرت هستیم تا مردم یک اجرای به یادماندنی را شاهد باشند.

وی با بیان اینکه یکی دیگر از ابعاد این کنسرت، ترویج فرهنگ مازندرانی است، خاطرنشان کرد: شاید نسل امروز، از زبان و فرهنگ خود فاصله گرفته باشد و برگزاری کنسرت می‌تواند به پیوست این فرهنگ کمک کند و ابعاد روان‌شناختی، فرهنگی و موسیقایی این کار برای نخستین‌بار در استان اتفاق می‌افتد و به عنوان فعال فرهنگی انتظار داریم که مسئولان و مردم از برگزاری این کنسرت حمایت کنند.

این نوازنده کمانچه با بیان اینکه در روند برگزاری این کنسرت مدیر حوزه هنری مازندران و کارکنان این مجموعه، مسئول سینمای سپهر ساری و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران همکاری دارند، گفت: این انتقاد هم به برخی مدیران استانی وارد است که چرا وقتی قرار است یک استاد موسیقی محلی، کنسرت برگزار کند همزمان مجوز برگزاری کنسرت موسیقی پاپ هم داده می‌شود.

مدیر اجرایی گروه موسیقی کایر با اشاره به اینکه چرا مسئولان امر به راحتی اجازه می‌دهند چند روز قبل از برگزاری کنسرت محلی، کنسرت موسیقی پاپ برگزار شود، افزود: وقتی حمایت از موسیقی بومی در اولویت کاری دولت و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار دارد این چه اولویتی است که همزمان با اجرای کنسرت موسیقی محلی به برگزاری کنسرت پاپ هم مجوز داده می‌شود

وی در پاسخ به سئوالی درباره اینکه کنترل برگزاری کنسرت بر عهده چه دستگاهی است، گفت: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران از زمان تصدی این مسئولیت، امیدی در دل هنرمندان به وجود آورده است و انتظار داریم مدیریت بیشتری در این مسائل به خرج دهند.

/فارس

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo