تیم والیبال کاله با برنامه بازی کرد

image_pdfimage_print
بهروز عطاییپایگاه خبری کیا :سرمربی تیم والیبال کاله مازندران پس از برد سه بر یک تیمش برابر تیم شهرداری تبریز گفت: این تیم با برنامه بازی کرد و عملکردش قابل‌قبول است.

بهروز عطایی گفت: بازیکنان تیم والیبال کاله هم‌قسم شدند تا تیم شهرداری تبریز را شکست دهیم و بتوانیم از هوداران متعصب کاله دلجویی کنیم.

وی بابیان اینکه شهرداری تبریز تیم قدرتمندی بود بیان داشت: تیم والیبال کاله با برنامه بازی کرد و عملکرد قابل‌قبولی داشت.

سرمربی تیم والیبال کاله مازندران به بازی صابر نریمان نژاد اشاره کرد و گفت: پاسور تیم کاله در تمرینات از آمادگی خوبی برخوردار بود و ما توانستیم با حضور نریمان نژاد به‌عنوان پاسور اول حریف را غافلگیر کنیم.

عطایی با اشاره به اشتباهات داوری در این دیدار گفت: اشتباهات داوری بخشی از والیبال است در این بازی اشتباهاتی داشت ولی درنتیجه بازی تأثیرگذار نبود.

وی بابیان اینکه اشتباهات کمتری در این بازی داشتیم، عنوان کرد: امیدوارم روند پیروزی‌های کاله ادامه داشته باشد.

دوتیم‌کاله مازندران و شهرداری تبریز در چارچوب هفته ششم لیگ برتر والیبال در سالن پیامبر اعظم (ص) آمل به مصاف هم رفتند و تیم والیبال کاله مازندران توانست با نتیجه سه بر یک شهرداری تبریز را شکست دهد/مهر

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo