اعتیاد به بازی آنلاین و سرقت اینترنتی از حساب پدر

پایگاه خبری کیا :شخصی که اقدام به سرقت اینترنتی جهت انجام بازی آنلاین می نمود توسط کارآگاهان سایبری پلیس فتا استان مازندران شناسایی و دستگیر شد.
سرهنگ دوم حسن محمدنژاد رئیس پلیس فتا استان مازندران در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس در تشریح این خبر اعلام نمود : در پی شکایت و حضور فردی اهل و ساکن ساری به پلیس فتای استان مازندران مراجعه و بیان اینکه با بررسی پرینت حساب خود متوجه برداشت مبالغ ۰۰۰/۰۰۰/۲۰ ریال وجه نقد در طول مدت چند ماه توسط شخصی یا اشخاصی ناشناس شدم. که در این خصوص تقاضای رسیدگی به پرونده را نمود.
ایشان در ادامه افزودند : پس از اخذ مرجوعه قضایی بلافاصله مراتب در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت و با تحقیقات گسترده و اقدامات ویژه کارشناسان سرانجام هویت سارق مورد نظر که فرزند شاکی بود مورد شناسایی قرار گرفت.
سرهنگ محمدنژاد خاطر نشان کرد : پس از شناسایی متهم، کارآگاهان این پلیس با هماهنگی مقام محترم قضایی متهم یاد شده بالا را به پلیس فتا استان احضار و در تحقیقات ضمن اقرار به بزه انتسابی اعتراف نمود: شاکی یاد شده پدر بنده بوده و من چند سالی است که بازیهای آنلاین اینترنتی انجام می دهم و به شدت به آن علاقمند شده ام، طوری که به آن اعتیاد پیدا نمودم و زمان و هزینه زیادی را صرف انجام بازی آنلاین در فضای مجازی نمودم. از آنجایی که برای ادامه بازی و جهت راه یافتن به مراحل بالاتر اینگونه بازی ها نیاز به پول بیشتر داشتم به همین دلیل وسوسه برداشت از حساب پدر م به سرم زد و با داشتن اطلاعات حسابش که جهت انجام امورات بانکی در اختیار من قرار داده بود با فعال نمودن رمز اینترنتی وی ، بدون اطلاع وی اقدام به سرقت از حسابش جهت انجام بازی آنلاین اینترنتی و انتقال به سایت های عنوان شده نمودم پس از اقاریر صورت گرفته ، سرانجام متهم جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی تحویل گردید.
سرهنگ محمدنژاد در خاتمه هشدار داد :
– رمز عبور و اطلاعات حساب بانکی خود را به هیچ عنوان در اختیار دیگران قرار نداده تا زمینه ای را برای تحریک به ارتکاب جرم از سوی دیگران فراهم نشود.
– بازی های رایانه ای اعتیاد آور می باشد.