انهدام باند سارقان منزل با ۵۲ فقره سرقت در آمل

به گزارش کیاپرس به نقل از پایگاه خبری پلیس، ولیالله گنجیانمقدم گفت: در پی وقوع چندین فقره سرقت منازل ویلایی در سطح شهرستان آمل، موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی این فرماندهی قرار گرفت.
وی افزود: مأموران پس از انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات پلیسی دریافتند، سارقان پس از ورود به داخل منازل با تخریب درب و یا پنجره وارد ساختمان شده و وجوه نقد، طلاجات، دوربین و لپتاپ را به سرقت میبردند.
فرمانده انتظامی آمل تصریح کرد: مأموران در ادامه تحقیقات با استفاده از شگردهای خاص پلیسی با شناسایی اعضای باند سارقان منزل طی چند مرحله عملیات هشت عضو این باند از جمله سارق و مالخر را شناسایی و دستگیر کردند.
این مسئول بیان کرد: متهمان با نامهای «ک – ب»، «ق – م»، «ر – الف»، «م – د»، «ض – ه»، «م – ه»، «م – الف» و «غ – م» در بازجوییهای فنی پلیس به ۵۲ فقره سرقت منزل اعتراف کردند.
گنجیانمقدم با بیان اینکه تحقیقات پیرامون این موضوع ادامه دارد، از مردم خواست تا منازل خود را به انواع تجهیزات حفاظتی و ایمنی ضدسرقت مجهز کرده و در صورت مواجه با موارد مشکوک امنیتی و انتظامی مراتب را سریعاً با پلیس ۱۱۰ در میان بگذارند.