تجمع اعتراضی مربیان پیش دبستانی مازندران

image_pdfimage_print

به گزارش تابناک مازندران این افراد که تعداد آنان به یکصد تن بالغ میشود از ساعت ۱۱ صبح امروز در نمازخانه اداره کل آموزش وپرورش مازندران گرد هم آمده اند و با اقامه نماز جماعت ظهر همچنان به تجمع خود ادامه داده اند.
یکی از مربیان با اشاره به مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی وتایید آن در دولت گفته با ابلاغ این قانون به وزارت آموزش وپرورش این وزارتخانه به ادارات کل تابعه خود در سراسر کشور ابلاغ کرده است. کهبر اساس نیاز استان های مختلف نسبت به ساماندهی این مربیان ومعلمان حق التدریس اقدام کنند.اما اداره کل آموزش وپرورش مازندران در پاسخ به این بخشنامه وزارتخانه اعلام عدم نیاز کرده است. در صورتی که در حال حاضر تعداد زیادی از همکاران من با حقوق ماهیانه دویست هزارتومان و بیمه پانزده روز در ماه در مدارس نسبت به تدریس پایه پیش دبستانی فعالیت دارند.
وی این را هم به خبرنگار تابناک گفته که مدیران آموزش و پرورش مازندران با گذشت چند ساعت از حضور ما هنوز اقدامی نکرده اند و بعد از اقامه نماز، نمازخانه محل تجمع مارا ترک کرده اند.سیدعلی قاسمی مدیر کل آموزش وپرورش استان هم که دو مرتبه خبر حضور وی به ما داده شد در نهایت به دلیل خستگی هنوز به نمازخانه نیامده است. اما حضور ما تا زمان رسیدگی قانونی به مشکلات همچنان ادامه خواهد داشت.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo