کارت هدیه خبرنگاران گلستان شارژ حداقلی شد/ خروجی برنامه‎ها باید در عمل نشان داده شود

image_pdfimage_print

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، پس از اهدای هدیه به خبرنگاران در قالب کارت هدیه الکترونیکی در مراسم روز خبرنگار در مردادماه سال جاری و در روز خبرنگار که با انتقادات و اعتراضات شدیدی از سوی اهالی رسانه همراه بود. خبرنگاران متوجه شدند کارت هدیه فاقد شارژ و اعتبار است و اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی تنها کارت خالی را با وعده شارژ در روزهای آتی به خبرنگاران اعطا کرده‌اند.

اقدامی که موجب شد برخی خبرنگاران کارت‌های هدیه فاقد شارژ را جمع‌آوری کرده و به نشانه اعتراض آنها را به مقامات استانی تحویل دادند تا به نوعی مسببین این امر را نسبت به این گونه رفتارها متوجه کنند، اما این اقدام نیز نتوانست مسئولان را برای جبران بی‌احترامی‌ها بیدار کند.

اما در هفته دولت و در نشست خبری معاون سیاسی امنیتی استانداری گلستان با انتقاد از عدم همکاری برخی ادارات بنا بر وعده خود برای تامین اعتبار کارت هدیه خبرنگاران به عنوان نخستین و تنها مسئول استان با فروتنی و شهامت از جامعه خبرنگاری عذرخواهی کرد و البته انگشت اشاره تقصیر را به سمت مدیر‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان روانه کرد و از سخنان وی انتقادات شدیدی کرد و آنها را غیر‌قابل‌قبول دانست.

به هر حال پس از حدود ۳۵ روز از اهدای کارت‌های فاقد شارژ و اعتبار خبرنگاران امروز متوجه شارژ حداقلی و به مبلغ ۵۰ هزار تومانی این کارت شدند و وعده چند روزه مدیران استانی پس از یک‌ماه و اندی به این صورت محقق شد.

هر چند خبرنگاران به عنوان یک قشر تلاشگر و زحمت‌کش بدون هیچ چشم‌داشتی تنها به انجام رسالت‌های خود می‌اندیشند و انتظار هیچ هدیه‌ای ندارند اما نمی‌توانند بی‌احترامی به ساحت مقدس این شغل شریف را که در سرما و گرما در کنار سایر خدمت‌گزاران به نظام تلاش می‌کنند تحمل کنند.

گفتنی است مراسم سال گذشته روز خبرنگار که نخستین مراسم بعد از روی کار آمدن دولت یازدهم در استان گلستان بود با اعتراض شدید خبرنگاران و نمایندگی خبرگزاری‌های استان به همراه بود که تحریم و عدم حضور بخش کثیری از خبرنگاران مدتی‌ نقل محافل خبری استان بوده است.

در سال ۹۲ به هر خبرنگار گلستانی ۱۲۰ هزار تومان کارت هدیه داده شد

امسال نیز با وجود اعلام متفاوت بودن مراسم روز خبرنگار از سوی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، باز هم خبرنگاران استان مراسمی در خور شان خود مشاهد نکردند و به نوعی بی‌خیال این‌گونه مراسمات در سال‌های آتی شدند.

آخرین مراسم روز خبرنگار در استان گلستان در سال پایانی دولت دهم و مدیریت غلامرضا منتظری مدیرکل وقت فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گلستان تحت عنوان «همایش تجلیل از خبرنگاران گلستان» به میزبانی خانه مطبوعات با حضور ۴۰۰ خبرنگار در حالی برگزار شد که به همه خبرنگاران دعوت شده که با نامه مدیرمسئولان به ارشاد معرفی شده‎ بودند با احتساب یک شیب ملایم از تورم‎های موجود وقت نسبت به سال پیش از آن مبلغ ۱۲۰ هزار تومان هدیه پرداخت شد، همچنین تجلیل از ۷۰ خبرنگار برتر که از هر نشریه و خبرگزاری که دو نفر معرفی شده بودند با مبلغ ۱۰۰ هزار تومان تجلیل به عمل آمده بود.

در آن مراسم همچنین از ۹ نشریه و خبرگزاری استانی که اولویت‎های فرهنگی را در چاپ و انعکاس اخبار رعایت کرده بودند، تجلیل به عمل آمده بود، در صورتی که امسال خبری از تجلیل خبرگزاری‌هایی که صادقانه در پیگیری‌ و انعکاس اولویت‌های فرهنگی گام بر‌می‌دارند، نشده است.

اگر مسئولی، توانمندی اجرای مسئولیت ندارد نباید بر کرسی مدیریت تکیه بزند

ناامیدی خبرنگاران از برگزاری مراسم امسال روز خبرنگاران به حدی رسیده است که رئیس خانه مطبوعات استان گلستان در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس با بیان اینکه خدمات مدیران دستگاه‎های اجرایی دولت تدبیر و امید باید بر مبنای برنامه‎ریزی باشد، گفت: اگر مسئولی، توانمندی اجرای مسئولیت ندارد نباید بر کرسی مدیریت تکیه بزند.

علی منصوری‎رضی افزود: مقامات اجرایی استان گلستان توانمندی خود را در برگزاری مراسم روز خبرنگار نشان دادند، مراسمی از هم‎گسیخته که فقط در حد سخنرانی برگزار شد، کسانی که منتقد عملکرد مدیرکل سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان در بخش فرهنگ، هنر و اصحاب رسانه بودند حدود دو سال است که بستر و فضای کار برای آنها فراهم شده تا توانمندی خود را در مقام عمل و نه در مقام سخن نشان دهند.

وی با اشاره به اینکه ارائه خدمات کوچک و تبدیل آن به یک کار تبلیغاتی و بادکنکی به ضرر دولت و ملت تمام می‎شود، گفت: کار کردن در بخش‎های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و رسانه باید مبنایی باشد نه تبلیغاتی؛ خروجی برنامه‎ها باید در عمل نشان داده شود.

فرهنگ و ارشاد حمایت درخوری از رسانه‎ها نداشته است

این پیشکسوت عرصه رسانه، برگزاری مراسم امسال روز خبرنگار را نتیجه بی‎تدبیری و یک کار بی‎برنامه در استان گلستان دانست و افزود: اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گلستان نتوانسته حمایت درخوری از رسانه‎ها داشته باشد.

منصوری‎رضی تاکید کرد: ساماندهی خبرنگاران، برگزاری دوره‎های آموزشی، ارتقای رتبه خبرنگاری، حل مشکلات مسکن و بیمه خبرنگاران از مطالباتی است که در عرصه رسانه همچنان بر زمین مانده است. علاوه بر این وی خواستار ارائه عملکرد دو ساله اداره‌‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه خبرنگاران و رسانه‎های استان به صورت مستند شد.

عدم حمایت مادی و معنوی ناامیدی را در فضای رسانه‎ای ایجاد می‎کند

مدیرمسئول هفته‎نامه گلستان‎مهر بر لزوم تدوین برنامه‎ای مدون در حوزه گفتمان‎سازی بیانات امام و رهبری در حوزه رسانه‎های مجازی تاکید کرد و گفت: عدم حمایت مادی و معنوی از رسانه‎های مکتوب و مجازی ناامیدی را در فضای رسانه‎ای ایجاد می‎کند.

این مسئول گفت: اتفاقات خوشایند در عرصه رسانه زمانی اتفاق می‎افتد که انجمن صنفی، خانه مطبوعات و یا هر تشکل صنفی به صورت مستقل از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کار کند که این کار کمی سخت خواهد بود اما نتایج بهتر و ملموس‎تر در پی خواهد داشت.

 

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo