کمبود نان و بنزین درروزهای تعطیل در شهر تاریخی وتوریستی کیاسر!!

اختصاصی -به گزارش خبر نگار پایگاه خبری کیا پرس :در دنیا امروزی گردشگری ازعوامل مهم توسعه پایدار است و مازندران بخاطر اقلیم متنوع جنگل و دریا مورد توجه نماینده عالی دولت در استان قرارگرفت .
همچنین گردشگری یکی از بزرگترین بخش های اقتصادی در بسیاری از کشورهای جهان به شمار می رود. این درحالی است که ایران به دلیل وابستگی به نفت و گاز و پتروشیمی توجه بیشتری به گردشگری برای خروج از اقتصاد نفتی دارد و راهی برای خروج این وابستگی است .
گردشگری در ایران بخصوص گردشگری روستایی می تواند از پایه های اصلی توسعه اقتصادی باشد و این مهم با برنامه ریزی های اصولی و شناخت فرصتها و از بین بردن یا کم کردن تهدیدها قابل حصول و دست یافتنی است .
در مازندران بخاطر اقلیم جذاب و متنوع طبیعی پتانسیل بسیار بالایی برای جذب گردشگر داخلی و خارجی وجود دارد ولی تبدیل این پتانسیل ها ، به مدیریت بسیار قوی نیاز دارد .
اتفاقاتی که در مازندران در حال وقوع است امید وار کننده است ولی سوء مدیریت ها هم بسیار مهم و قابل پیگیری است .
در ایام تابستان مسافران زیادی از داخل و خارج استان برای تفریح و استفاده از طبیعت و هوای خنک ارتفاعات به منطقه چهاردانگه سفر می کنند تا بتوانند از طبیعت بکر و زیبای این مناطق از جمله اب معدنی سورت ؛ دریاچه زیبای الندان و چورت و همچنین جنگلهای آن استفاده کنند.
موضوعی ظاهرا ساده ولی مهم در این منطقه اتفاق می افتد که ذکر آن شاید تلنگری به مدیران شهرستان و استان باشد .
در تعطیلات عید فطر مسافرانی که به منطقه چهاردانگه و شهر کیاسر سفر کردند بخاطر تعطیلی نانوایی و عدم مدیریت مناسب مسئولین ،نتوانستند برای خود نانی برای خوردن تهیه کنند و این علاوه بر مشکلاتی نظیر تهیه مسکن اجاره ای بود .
موضوع فوق اولین بار نیست و آخرین بار نیز نخواهد بود چرا که بخشدار منطقه چهاردانگه از برنامه ریزی و هماهنگی نانوایی های شهر کیاسر ناتوان است .
موضوع باز نبودن نانوایی ها شاید بظاهر مسئله ای بسیار ساده باشد ولی برای مسافری که از دور دست به این منطقه و شهر سفر میکند در ذهنش سالها باقی خواهد ماند .
در اتفاقی دیگر حتی پمپ بنزین کیاسر در روز جمعه آخر مرداد فاقد بنزین بوده است و مسافران گالن بدست دنبال بنزین به خانه ها و ماشینهایی دیگر می دویدند.
موضوع نداشتن بنزین و نان آنهم در ایام تعطیلی و در اوج هجوم مسافران فاجعه ای بزرگ است که می تواند تاثیر بسیار زیادی بر روحیه مسافران بجای بگذارد. و این موضوعات جدای از اتفاقات ناگواری مثل تصادفات مسیر ساری به سمنان است که بدون پلیس راه بوده و صحنه های دلخراشی را بجای می گذارد.
مهمترین قسمت این مشکلات عدم پاسخگویی مسئولان از جمله بخشدار چهاردانگه و فرماندار ساری است
گویی دولت تدبیر و امید هنوز به منطقه چهاردانگه نرسیده است و این مسئولین دولت های نهم و دهم ، مسئولیتی بر دوش خود احساس نمی کنند .
راستی این مسئولین از طرف چه کسانی و یا گروههایی حمایت می شوند که به مشکلات مردم پاسخی نمی دهند . و چرا استاندار مازندران نیز به بخش چهاردانگه توجهی چندانی ندارد؟!!