دیدگاه مردم نسبت به نامزدهای انتخابات از چند منظر

image_pdfimage_print
 
کیا پرس  به نقل از اصلاح نیوز عادل روحی *: انتخابات یا مشارکت حداکثری ، تداوم مردم سالاری ، تقویت و تحکیم اقتدار یک کشور ،انسجام ملی و مکانیسم محسوب شده و هر چه مردم در انتخابات شرکت نمایند نشان از اراده ملی در تصمیم گیری و در گیر شدن با حوادث مثبت و منفی و مسائل کلان و ریز جامعه است و برای حفظ این امانت ، اخلاق و قانون و اصول را محکم باید نگه داشت و نگذاریم خدشه ای بر ارکان  آن وارد  سازند چه بسا افرادی هستند چوب لای چرخ بعضی از اقدامات گذاشته و باعث تکدر  مسئولان می گردند.اما آنچه در انتخابات مهم است انتخاب اصلح نماینده در مجلس شورای اسلامی است و نگاه مردم در این انتخابات باید چگونه باشدو چه افرادی راباید برای نشاندن کرسی سبزمجلس انتخاب نمایند؟

چهارشاخص در انتخابات جهت انتخاب نامزد انتخاباتی مهم است.

۱-چگونه به تحولات جهانی می نگردو نگاه منطقه ای او چگونه است؟
۲-نگاه سیاسی روز او بر چه مبنائی است ؟
۳-نگاه مردم به برنامه و شخصیت او چگونه است ایا صداقت و شجاعت و پاک بودن او را می پذیرند؟
۴-احزاب و فعالان سیاسی چگونه بر او می نگرند؟
امروز فعالان سیاسی باتشکیل گروه و احزاب نقش مهمی در پدید اوردن آثار دارند و یکی از این آثارانتخاب نماینده است و در این میان تصمیم بهترین نقش است  ودرتصمیم ما به دوبحث برخورد میکنیم.
۱- عقل نظری
۲- عقل عملی
عقل نظری فکراست یعنی بررسی افکار که شخص چگونه است،خاصیت دارد،توان دارد یاخیر درواقع کشف (هست ها)است.
عقل عملی اندیشه است،واقعیتی از واقعیتها نیست که آیااین چنین است یاآنچنان،تکلیف است که این کار راانجام دهیم یاندهیم وتعیین کننده راه درست درانتخاب اصلح است.
درواقع عقل عملی بنا برنظرحضرت ایت ا… جوادی املی ملاک فضیلت وبرتری انسان به عقل عملی این است که اوعمل صالح انجام میدهد وعمل صالح او مقتضای ایمان است درواقع عقل عملی کشف حقایق است.
درانتخابات بیشتر عقل عملی نماد پیدامیکند وهمان اجرای برنامه است،انتخابات یک فرصت جهت تداوم وظرفیت سازی است که مادربحث عقل عملی به دنبال این فرصت هستیم که بتوانیم به ان۴شاخص برسیم.
دربحث عقل عملی دومقوله داریم .
۱ – حقیقت
۲- واقعیت
حقیقت مانند شخصی است که دررشته های مختلف بحث میکند،مثل حقوقدانان،سیاستمداران،جامعه شناسان ومهندسان درواقع متخصص نقطه وسط رامینگرد که حقیقت است . اما درمیان این متخصصینی  ،روشنفکرانی به وسط میایند که ان وقت ، دایره ای وارنگاه نمیکنند بلکه بیضی وار نگاه میکند یعنی دونقطه را می بیند ، حقیقت وواقعیت که دراین میان او باآتش زیر خاکستر مواجه است.
دراین میان باید حقیقت وواقعیت رابررسی وانتخاب اصلح انجام دهیم که شعار امام(ره)ومقام معظم رهبری درانتخابات است .
از آنجایی که شعار وزارت کشور  همیشه قانونگرائی،مشارکت حداکثری،امانتداری وعدالت محوری بوده  با رعایت اصول وحفظ ارزشهای اسلامی وانقلابی وبانگاه تحولات جهانی بتوانیم انتخابی انجام دهیم که درزیر خاکستر آتش باشد که بتواند شعله کند وخود رانمایان سازد وبانگاه منطقی بتوانیم ظرفیت  وتوانمندی نامزد انتخاباتی را درنظر بگیریم که اگر انتخاب خوب انجام دهیم به قافله سیر وپیشرفت  یعنی سند چشم انداز ایران اسلامی ۱۴۰۴ که همان اوج است ، می رسیم .
با استعانت از بیانات  مقام معظم رهبری در خصوص پیشگیری از موقعیت دشمن در تبدیل فرصت ها به تهدید و ضرورت تقویت ثبات و نشاط جامعه در انتخابات عمل نماییم .
وتذکر به افرادی که توانایی یا ظرفیت ندارند با نگاه به انتخابات  گذشته درس عبرت  گرفته و هر عرصه ای را برای خود مناسب ندانند و هزینه گران تبلیغاتی و هیجانات بی معنای سیاسی رابرای جامعه اسلامی تحمیل نسازند
امید است بادرنظر گرفتن کلام نورانی حضرت امام(ره)ومقام معظم رهبری ومسئولان کشوری و با رعایت همه جوانب و اعتماد و با سلیقه فاخر خود در برگزیدن گزینه انتخاب اصلح انجام داده و بتوانیم به نقطه آرمانی برسیم.

* کارشناس ارشد حقوق بین الملل

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo