پادگان ساری یک نان خانه تبلیغاتی و انتخاباتی بسیاری شده بود

image_pdfimage_print

با افتخار گفتم : شهر من ساری ؛ شهردار من عبوری/عبوری کشف کیست!!؟؟

پایگاه خبری کیا پرس  :پس از سه دوره حضور در شورای اسلامی شهر ساری پس از  ورود به چهارمین دوره عضویتش در شورا ، استعفا از شورا را راهی برای خدمت در سنگر دیگر ترجیح داد…

سید محمد آقامیری دانش آموخته حقوق قضایی بوده که دارای مدرک کارشناسی ارشد مبانی حقوق اسلامی و در سال ۱۳۷۶ معادل دکترا جانبازی این رشته را کسب نمود و به گفته خودش حدود هفت سال دروس حوزوی را در قم گذراند.

آقامیری که سابقه ده ساله مدیریت بر مرکز تیزهوشان شهید بهشتی ساری و خدمت ده ساله در امور ایثارگران  را در کارنامه خدمتی خود دارد ناگفته های خود از سه دوره طولانی در شورا و اتفاقات ورویدادهای پیرامونی مدیریت شهری و مسائل آن را در گفتگو با شمال امروز تشریح نمود.

پس از سه دوره در مهمترین پارلمان شهری اثر گذار زمان طولانی است که شما گذراندید، با فراز و نشیب های فراوانش حال که از آن گذشتید و خدمت دیگر را در سنگر دیگری جستجو می نمایید، از شورا و حضورتان در آن بگویید ؟

آقامیری: از حقوق سیاسی هر شهروند حق انتخاب شدن و حق  انتخاب کردن است که حضور من در دوره اول انتخابات شورای شهر با  دوره دوم خرداد و شعارهای رییس جمهور وقت و هم تحقق فصول بر زمین مانده قانون اساسی مصادف  بود .

ما برابر تفکر و اندیشه اصلاح طلبی برای تحقق یک سوره از سوره های قرآنی و تحقق یک فصل قانون اساسی خود را در معرض انتخاب شدن گذاشته ایم که در دوره دوم وسوم وچهارم به طور متوالی عضو شورا شده ام .

شورا یک دستاورد بزرگ برای جمهوری اسلامی است تمام روستاهای ما بر مدیریت شورا اداره می شود کل شهرهای ما بر مدیریت شورا اداره می شود ازآن جهت که دولت هایی که قدرت طلب هستند و کمتر حاضر هستند قدرت تمرکززدایی شود .

شورا نقش بی بدیل در دموکراسی دارد و کمتر به آن توجه می شود و نادیده گرفته می شود ولی به جرات می گویم شورا دستاورد مدیریتی قوی در خاورمیانه و کشورهای اسلامی است و این از اندیشه بلند بنیانگذاران اصیل انقلاب اسلامی نظیر شهید مطهری و بهشتی و طالقانی و…. در تدوین قانون اساسی بوده است.

از شورا استعفا دادم اما از خدمت گزاری استعفا ندادم

پس چرا استعفا داده اید ؟ شما که سه دوره بودید ؟ عظمت شورا و لذت خدمت به مردم را می دانستید! چرا استعفا؟

درست است که من استعفا داده ام ؛ من از شورا استعفا دادم چون سه دوره مستمر و طولانی و پر تلاشی را گذراندم ودیدم می توانم در سنگر دیگر خدمت تازه تری نمایم ..من از شورا استعفا دادم اما از خدمتگزاری استعفا ندادم ، خدمتگزاری برای مردم نه آغاز دارد نه پایان …من در بحبوهه انقلاب به عنوان یک جوان به عنوان سرباز کوچک انقلاب همراه امام راحل بوده ام و در دفاع مقدس همراه خانواده بویژه برادر شهیدمان با حضور در دفاع مقدس برای دفاع از مردم در صحنه بودیم و بعد از دوران دفاع مقدس در سنگر علم ودانش باز هم در خدمت نظام بودیم و در عرصه شورا ها هم چون دانش حقوقی داشتم فکر کردم در شورا لازم است یک حقوقدان برای بهترخدمت کردن باشد،. فراموش نکردم مردم چهار دوره دست مرا گرفتند و به من اعتماد نمودند و چهار مرتبه مورد تایید و حمایت مردم بودم ..اگر نبود خدمتگزاری بنده در ادوار گذشته یقینا مورد استقبال مردم قرار نمی گرفتم

به قسمی که به مردم خوردم پایبند و وفادارم

پس از سال ها حضور در تصمیم سازی ها و تصمیم گیری ها شهر شورا و شهردار  را چگونه می بینی ؟ چرا عبوری …؟ از او چه شناختی داری؟ این پدیده مدیریتی را چگونه شناسایی کردید؟ و دغدغه های او و شما در تحقق خواسته مردم چگونه رصد و تشریح می کنیم ؟

شورا دو تصمیم بسیار مهم و اساسی پس از انتخابات و مشخص شدن اعضای شورای اسلامی شهر دارد که جزو وظائف قانونی اش هم  است، تعیین هیات رییسه ( رییس ؛ نایب رییس ؛ خزانه دار و منشی  وتصمیم دوم ومهم تر برای شهر ؛  تعیین شهردار می باشد .. اگر شورا انتخاب درست در تعیین شهردار کرده باشد نتایج اش هم می تواند درست باشد مثل هر انتخاباتی در کشور نظیر ریاست جمهوری و… و اگر شورا دچار اشتباه شود قطعا شورا و شهردار دچار چالش می شوند و این طول ایام ممکن است شهردار به خاطر انتخاب و عملکر نادرست دچار استیضاح وبرکناری شود و انتخاب و عزل و نصب شهردار جدید فرصت های زیادی را از شورا و خدمت به مردم بگیرد و از بین ببرد…در اغلب دوره ها در انتصاب و برکناری شهردار دخیل بودم . چرا؟ چون بخاطر قسمی که به مردم خوردم پایبند و وفادار بودم، شورا را لقمه ای چرم وراحت الحلقوم  برای خود نپنداشتم واگر انتقاد و اعتراض و اگر دفاعی از کسی کردم برای مردم بود  و هرگز بر سر منافع مردم کوتاه نیامدم .. برای مردم به خاطر اعتماد و انتخاب به خود وفادار ماندم.

شورای سوم پر چالش اما حساس و سرنوشت ساز

با دانش حقوقی و اتکا مردم شهردار وقت را برکنار کردیم

از عبوری و انتخابش بگویید ؟ از شورای سوم و… ؟

در شورای سوم ما دچار چالش بزرگی شده بودیم و تکلیف برآن بود تا از ابزار قانونی داده شده به ما استفاده کنیم وقتی عملکرد شهردار وقت را دیدیم با اعمال تذکر و عدم مفید واقع شدن و تبدیل به سوال و در نهایت تبدیل به استیضاح شهردار وقت شد، زمانی بود که مدیریت وقت شهرداری به مدت سی سال بر شهرداری و جاهای تاثیر گزار را در دست داشت و مواجه شدن با این چالش بسیار سخت بود و غیر ممکن …که به دلیل دانش حقوقی و اتکا به مردم  نکات ضعف را با نقد به مردم مطرح کردم ودر پاسخ به انتظار افکار عمومی منجر به تغییر شهردار وقت شد و در یک پروسه زمانی بسیار طولانی در نهایت منجر به استیضاح ونتیجه دادن موافقت اکثریت اعضا شد که منجر به برکناری شهردار شد، در آن زمان خیلی ها می خواستند شهردار شوند ..

گزینه عبوری را من معرفی کردم

 در این پروسه یک اتفاق جالب و مهمی رخ داد که بی سابقه بود .. در تفکر اصولگرا که نمادش معاون سیاسی امنیتی دولت گذشته ابراهیمی و تفکر چپ اصلاحات که نمادش بنده آقامیری با هم نشستیم وعبوری را انتخاب نمودیم ..به صراحت با دهان روزه می گویم در انتخاب گزینه  عبوری هیج نماینده وشخصی  دخیل نبود، اینکه انتصاب می کنند به نماینده و…درست نیست…گزینه عبوری را من معرفی کردم الان ماه مبارک رمضان است و ایام ایام شهادت امیرالمومنین (ع) و برادر خوبم ابراهیمی شاهد است که گزینه انتخاب عبوری برای شهرداری را من معرفی کردم  که ایشان در مسیر تهران بود و پس از پیشنهاد ما جوابش را به روز شنبه موکول کردند با کمک بقیه اعضای شورای شهر با یک پروسه بسیار بسیار سخت عبوری آمد و شهردار امروز شهر ساری شد، وقتی عبوری آمد هیچکس انتظار نداشت که عبوری در این حد واندازه بتواند شهر و شهرداری را اداره کند،به نظر بنده عبوری تاکنون تنها  ۵۰ درصد  کارایی و توان خود را اجرا کرد و ۵۰ درصد دیگر توانش در دفع توطئه ها و کارشکنی ها ی هدر می رود و مخالفین و زیاده خواهان در قالب های مختلف نمی گذارند او همه انرژی اش را برای شهر بگذارد. ..

عبوری با این همه مشکلات وکمبود اقتصادی کشور تنها از ۵۰ درصد حمایت و یاری و انرژی برخوردار است و او با همان تیم گذشته بدون ورود پیدا کردن تغییرات مدیریتی درون شهرداری آن چنانی و درگیر شدن با چالش درون سازمانی  دارد به خدمت خود ادامه می دهد.

بسیاری منتظر بودند در دور چهارم شورا او را انتخاب نکنند وانتخاب نشود و بسیاری منتظر ۲۸ خرداد نود و چهار بودند که او شهرداری را رها کند تا شمشیر را از رو برایش بکشند.

 دغدغه های  که عبوری دارد…

از عبوری و  دغدغه هایش نگفتید ؟

عبوری در پروسه و زمان سختی به میدان خدمت آمده است ، مخالفینش از همه گروهها بودند حتی یک نماینده خاص!  امروز دغدغه های عبوری مردم هستند ؛ منافع به زمین مانده مردم و منافع توسعه شهر … نگرانی های او منافع شهر است او براحتی می تواند با مدیرارشد استان و مسئولین کشوری و درخواست های آنان کنار بیاید ومدیریت راحتی داشته باشد ولی باید دید که چرا عبوری آنقدر در دل غم و فریاد دارد که حتی در نماز جمعه و با زبان روزه و با استمداد از امام و رهبری و با موازین اسلامی دغدغه های خود را مستقیم به مردم می گوید …آنچه مهم است امروز عبوری دغدغه های مهمی دارد  که به نظر می رسد دغدغه هایش در دو حوزه است  یکی عدم همراهی مدیریت ارشد استان است وبه نظر می رسد استاندار و تیم مدیریت استاندار همکاری کم رنگی دارند و ظاهرا همراهی نمی کنند و دوم اینکه خود نمایندگان که مشخص است کدوم نماینده که اگر سوال شود خواهم گفت ..

فعالیتهای عبوری در حوزه شهری است که بسیاری از اعتبارات باید از طریق نمایندگان و رایزنی ها با وزرا برای توسعه شهری گرفته شود و عبوری شهردار اجرا کند که متاسفانه نه تنها از طریق نمایندگان که باید پیگیری شود و بروند وزارتخانه و… پیگیر اعتبار شوند صورت نمی گیرد و عبوری خود تلاش می کند ..ابزار قانونی تذکر و استیضاح وزیر در دست نمایندگان است و نماینده اگر فعال و دلسوز باشد می تواند براحتی اعتبار لازمه را از وزیر بگیرد ..یکی از نمایندگان ساری که در بسیاری از حوزه های پیرامونی عبوری بسیار ریز وارد شده وعملاچالش برای شهردار بوجود آورده احساس می کرد عبوری کاندیدای مجلس است و رقیب وی بنابراین به طروق مختلف کم لطفی می کرد تا عبوری ضعیف و ناکارآمد نشان دهد که اگر وارد صحنه انتخابات شد مورد مقبولیت قرار نگیرد و اقدامات عبوری حذفشان نکند،کارشکنی ها را به جایی رساندند که در نماز جمعه با مردم روزه دار در میان گذاشت ،او از اقدام نماینده بابل ناله نمی کند او از نماینده همین شهر ناله می کند.

ماجرای زندان  ساری و تفکر زمین زدن عبوری

ما دو نماینده در ساری بیشتر نداریم…نماینده ای از آقای وزیر کشور سوال می کند وضعیت زندان را مشخص کنید ، زمین زندان چی هستکه باید وزیر کشور مشخص کند ؟ مطالبات مهم تر در شهر مانده با اعتبارات بسیار بسیار اندک او این موضوع را پیگیر نیست اما به فکر زمین زندان است ؟ عبوری در پاسخ این نماینده در خطبه نماز جمعه گفت  : که زمین زندان  ساری قرارشد ۵ میلیارد تومان به فردی فروخته شود در مدیریت قبل از خودش که عبوری در نماز جمعه رسما گفت …براستی مطالبات مردم ساری این زمین زندان است یا زمین زدن عبوری  ..عجیب اینکه آیا وظیفه یک نماینده و هم وغم خود او  این موضوع در زمین زدن عبوری است؟ یا مثلا با این شیوه شهردار را زمین گیر کند …نماینده باید از بنده به عنوان عضو شورای شهر که سه دوره در شورا بودم در مورد زمین زندان  سوال کند؟او بیاید در شورای شهر و جلسات آن سوال کند ، پیگیر باشد و پاسخ بگیرد و از اعضای شورای شهر توضیح بخواهد و الان که از وزیر سوال کرد , پاسخش را به مردم اعلام کند ، بحث فروش زمین زندان در اواخر دوره اصلاحات و اوائل دولت آقای احمدی نژاد با  پیگیری  گلپایگانی مدیرعامل بانک صادرات   فرماندار وقت ساری و در قالب عوارض احداث بانک صادرات به مبلغ  سه میلیارد تومان کلید خورد و از آنجاییکه این مطالبه مهم مردم ساری خروج زندان از داخل شهر توسط خود قوه قضاییه یا دولت بود و به جای اینکه از اعتبارات سفر ریاست جمهور قبلی و از طرف دولت وقت  تامین گردد؟ شهرداری و شورا با مصوبه ای سه میلیارد و دویست میلیون تومان زمین زندان خریداری نمود که  هفته ها و ماهها مرحوم بهروش و من در جلسات شورا تذکرهای پی درپی می دادیم که چرا زمین زندان خریداری شده پس تکلیف خروج زندان مشخص نمی شود بالاخره بعد چهار سال تصمیم این شد که زندان برود جای دانشگاه آزاد ، زندانی که پولش را شهرداری داده (از پول مردم بوده است) وبالاخره زندان خالی شد و شهردار قبلی تصمیم گرفته بود که این زمین موزه شود که من در آن زمان در شورا  مخالف بودم  ودلیل آن هم این بود که قیمت زمین بسیار بالا است ولی موزه ای که می خواهد ساخته شود حداکثر  یک ونیم میلیارد تومان  است که می توانیم کنار موزه دفاع مقدس رودخانه تجن ساختمان بخریم و به نحو احسن استفاده کنیم، با تغییر مدیریت شهرداری عبوری وارد عمل شد و با مشورتی که به وی دادیم که در کنار پارک تجن ضلع شمالی آن موزه دفاع مقدس در حال ساخت است این موزه را هم با تخصیص اعتبار مناسب انتقال بدهیم کنار موزه دفاع مقدس و این دو موزه در کنار هم باشند و این کار اتفاق افتاد و زمین زندان به فروش گذاشته شد و بیش از ۱۴ میلیاردتومان زمین فروخته شد که بعد پروانه ای که فرد خریدار گرفت پروانه تجاری بود که این پروانه تقریبا ۳۱ میلیارد تومان به شهرداری پرداخته شد آن پول را ما نمی توانستیم در بانک ملی بگذرایم چرا که بابت ۳۰ میلیارد وامی که شهرداری در دوره شهردار قبلی و دامادی عضو شورای وقت برای ساخت  پل میدان خزر  از  بانک ملی گرفت که بدهی آن وام اکنون بیش از ۵۰ میلیارد روی دست شهرداری است  و ما این پول را در بانک شهر گذاشتیم و توانستیم در مکان دیگر زمین ۲۳ هکتاری در ششصد دستگاه ساری تملک کنیم که  قیمت آن زمین الان بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان است …این اتفاقی که برای مالک زندان ساری افتاد در هر مناسبتی سوژه تخریب شهردار و شهرداری شده است …

موضوع در زمین زدن عبوری است؟

من پاسخگو برکناری ژنرال هستم ؟

شهرداری در ماجرای زمین زندان نه تنها ضرر نکرد بلکه پول زمین و پروانه اش را گرفته اگر مالک ظرف مهلت تعیینی پروانه نتواند به تعهدات خود عمل کند باید به شهرداری بابت تمدید پول بدهد و اگر خلاف پروانه بسازد جریمه ماده صد می رود ، زمینی که امروز ۱۰۰ میلیارد تومان به شهرداری اعتبار داده تا از طریق این پول به تملک پادگان ساری برویم امروز سوژه ای برای رقبای شهردار و شورا  شده است، آن نماینده محترم ساری به جای اینکه روشنگری کند به جای اینکه دست گیری کند و به جای اینکه کمک شهردار باشد به دنبال کار دیگری است. وزیر کشور چه سنخیتی با این زمین زندان دارد!!؟؟ چرا بعضی  می خواهند استاندار و غیر را مورد مواخذه قرار دهد و یا به دنبال تغییر شهردار و… اگر تخلفی شد به دستگاه قضایی معرفی شوند و اگر تخلفی شد از سازمان بازرسی و دستگاه های امنیتی و….پاسخ بخواهیم و مردم را مطلع کنیم نه اینکه حاشیه بسازیم … به نظر می رسد که این نماینده محترم مسیر درستی را دنبال نمی کند…امروز بیشترین کسی که باید پاسخ باشد من آقامیری می باشم،من بودم که معترض بر عملکرد شهردار قبلی بودم  …من معترض بر عملکرد عضو شورای شهر قبلی  بودم که از پل میدان فرح آباد دفاع می کنند چون او حامی شهردار قبلی بود و من معترض برعملکرد آن  و تذکر دهنده وسوال کننده و استیضاع کننده از او… بنابراین برای جایگزینی شهردار قبلی تنها کسی که اینک و آنزمان می بایست پاسخگو باشد من بودم وهستم اگر عبوری  به قول اینها بچه بود و توانایی نداشت چه کسی باید پاسخگو باشد …قدر مسلم من بودم که  کارشکنی که در حذف عبوری می دیدم شعار انتخاباتی ام یک کلام شد , شهر من ساری و شهردار من عبوری و امروز چون گزینه انتخابی ام  شهردار فعلی بوده است , من از رضایتمندی امروز مردم بسیار خشنود هستم ، مردم به گروه بندی های حزبی کاری ندارند ….مردم به خدمات شهردار و شهرداری و رفت روب و بهداشت شهر و عمران آن کار دارند ..کاری به این ندارند شهردارشان چپ است یا راست…اصلاح طلب یا اصولگرا …مردم به خدمت وخدمات شهردار نگاه می کنند و انتخاب درست ما از شهردار شدن عبوری جوان، مردمی که از شهرداری قهر کرده بودند هرروز رضایتمندی شان بیشتر وبیشتر می شود…امروز دوستانی که اتهام می بستند عبوری بچه است و نمی تواند و شما یک ژنرال را کنار می خواهید بگذارید و یک سرباز صفر  را به جایش بگذارید ، دارند می بینند که عبوری چه خدماتی دارد ارائه می دهد و در این مدت کم به اندازه سی سال خدمت همه شهرداران ساری خدمت کرد.. ما نفی گذشتگان نمی کنیم اما اینکه گذشته گان بیایند امروز کارشکنی کنند باید از آنها سوال شود چه منافعی داشتند که امروز اینگونه برآشفته اقدامات عبوری هستند،مگر عبوری دست به چه کاری زده که آنها ناراحتند، همه هم وغم و نگرانی آنان حضور عبوری در انتخابات بوده وتصور می کردند کارهایش انتخاباتی است ..عبوری نشان داد مثل سه برادر شهیدش هدفش نه انتخابات بود ونه منافع شخصی اش، هدفش برای خدمت به مردم وخشنودی آنان بود وبس ،او برای مردم می خواهد کار کند و بماند ، خدا را شکر می کنم در تحلیل و تشخیص و معرفی و انتخابم دچار اشتباه نشدم زیرا فقط رضایت خدا و مردم برایم کافی است.

پادگان ساری یک نان خانه تبلیغاتی و انتخاباتی بسیاری شده بود

دلواپسان شهر در چه محورها و موضوعاتی با شهردار ساری مشکل دارند؟

محورهایی چون پادگان ساری ؛ بحث زباله سوز ؛ وصول مطالبات دولتی ؛ بحث کمربندی سه راه جویبار ، کارشکنی ها در پروژه سکوتپه ؛ کار شکنی در پروژه شهر بازی ، کارشکنی در الحاق محدوده شهری ساری و عدم همکاری در تشکیل جلسات کمیسیون ماده ۵ نمونه های موردی است که در فرصت مناسب تر به اطلاع مردم خواهم پرداخت.

در مورد پادگان ساری همین نکته را بگویم که در گذشته بحث پادگان ساری یک دکان تبلیغاتی و انتخاباتی بسیاری شده بود پادگانی که از آرزوها و مشکلات بزرگ تحقق نیافته چندین دهه مردم ساری بوده است ، نماینده شهر متاسفانه جعل حقیقت کرده و از شهردار بپرسید چه کارشکنی کرده اند، در زمان عبوری با جلسات خصوصی که ایشان با سران قوا داشته است قرارشد این پادگان انتقال یابد که ناگهان نماینده  شهر مکاتباتی را انجام داد که وضعیت پادگان چی شد…و در سایت ها و فضاهای مجازی به نقل از او نوشت که وی پادگان را انتقال داد .. شهردار و اعضای شورای شهر ساری به کرات خواستار پیگیری موضوع بودند و حقیقت  این بود که با لابی گری های عبوری و ارتباط کشوری و ملی شان پادگان قرار شد از ۹ هکتارش  ۶۰ میلیارد و اندی تومان تملک شود که متاسفانه اینجوری فضا سازی نمودند که عبوری چون برای انتخابات مجلس می خواهد بیاید این را تغییر کاربری بدهد و آنرا می خواهد بسازدو بفروشند واز این طریق می خواهد هزینه انتخابات عبوری شود وسواستفاده شود،اقدامات شهردار جوان را خنثی کردند اما او خسته نشد  و منجر به این شد که این زمین را به فروش بگذارند و درآن فروش هم شهرداری شرکت کرد ولی بخش خصوصی برنده شد با مبلغ ۸۵ میلیاردتومان در مذاکرات خصوصی که بنده و عبوری با این خریداران داشتیم فروش سیصد میلیارد تومانی را به شهرداری دادند، حقی که متعلق به شهر و فضای سبز شهر و مردم ساری بود اینک باید با سیصد میلیاردتومان خریداری شود، عبوری چگونه می تواند پاسخگو مطالبه مردم باشد که با کارشکنی هایی که انجام شد به خاطر زیر سوال بردن وی اینک می بایست چنین هزینه ای را بدهد… عبوری با پیگیری هایش وحمایت های قاطع نماینده معظم رهبری حضرت آیت ا… طبرسی که فرمودند : نخواهم گذاشت کاربری زمین تغییری کند زیرا مصوبه شهردار قبلی مورد حمایت نماینده منتقد فعلی این بود که با تغییر کاربری زمین چیزی حدود سه هکتار را تحویل شهرداری بدهند و در ۱۵قطعه ساخت وساز شود …که عبوری خواستار باطل کردن مصوبه بود و موفق شد  ..چون کاربری زمین نظامی بود شهردار قاطعانه در تغییر کاربری آن ایستاد …نهایتا بحث بر توافق شد که عبوری گفت تا زمانی که شهردار هستم تمام قد در مقابل آن می ایستم ،در بیست سوم خردادماه از این ۹ هکتار خریدار شده توسط بخش خصوصی ۶ هکتار را عبوری از آنها گرفتبدون پرداخت وجهی  و شورای شهر تصویب کرد ۶ هکتار متعلق به شهرداری رایگان برای احداث پارک  و سه هکتار در اختیار بخش خصوصی قرار گرفت  که ۳۰ درصد سطح اشغال داده شد که با  ۵ طبقه پارکینک  …یک طبقه سینما یک طبقه کافی شاپ رستوران و دوطبقه شهربازی کودکان وبقیه را هم برج زیبایی بسازند که نماد شهر باشد ، اگر مدیران ارشد استانی کارشکنی نکنند و شهردار مرکز استان  را یاری دهند  و مزاحمت ایجاد نکنند برای تحقق این خواسته مردم تا قبل از عید غدیر این اتفاق خواهد افتاد و این ابتکاری که عبوری دارد و قرار است این دیوار توسط دستان مردم پس از دهه ها تخریب گردد و باغ ایرانی و فضای سبز محل نشاطی برای مردم شد  که تحقق می بابد , اگر نماینده دلواپس بگذارد .

دیگر دولت پول احداث زباله سوز را ندارد

در مورد زباله کارهایی خوبی توسط عبوری انجام شد این زباله سوز و نیروگاه ۱۱۰ میلیاردتومان هزینه آن است ، در اهمیت آن اینکه با این بحران اقتصادی که دولت با آن روبروست این که دیگر ردیف هزینه  احداث نیروگاه زباله سوز بخاطر نبود اعتبار دولتی حذف شد ودیگر دولت پول احداث زباله سوز را ندارد .. در کشور نیز سه نیروگاه در دست اقدام است   ، در تهران قالیباف یک نیروگاه زباله سوز ۱۵۰ تنی زد و قرار دو دستگاه دیگه با ظرفیت ۲۵۰ تنی بزند .. در ساری نیروگاه ۴۵۰ تنی احداث می گردد … هیچ کس در ایران نمی تواند در مورد این نیروگاه اظهار نظر منفی داشته باشد چرا که تاکنون چنین نیروگاه پیشرفته ای نداشتیم …۶۰ درصد هزینه آنرا دولت می دهد و چهل درصد آنرا سرمایه گزار چینی می دهد.. شرکت چینی پیمانکار نیست شریک است وباید ظرف ۷ سال با روش علمی باید زباله را تبدیل به انرژی برق نماید، چرا آقای نماینده نمی آید کمک کند که ما در موقع تصویب بودجه مجلس اعتباری برای این کارها بگیریم ؟ اینکه نماینده از لحاظ زیست محیطی اشکال می گیرد چرا امروز ؟ چرا در زمان تصویب در دولت قبلی سکوت کرد؟ تا حالا در مورد وعده عبوری در مورد ساخت نیروگاه می گفتند دروغ است؟ حال که محموله به محموله از چین در حال ورود به کشور است؟ سوال این است آیا این نماینده حاضر است این نیروگاه در زادگاه خودش دودانگه ساخته شود؟ که بحث زیست محیطی مکان ساخت نیروگاه را مطرح می کند؟ ایشان بفرماید با دانشی که دارند وتخصص لازم بفرمایند کجا باید زده شود؟  خیلی ها منتظرند این کار به زمین بخورد وبه شهرهای دیگر ببرند. بنابراین حرفها و صحبت های این نماینده عملا مخالفت با منافع و مطالبه مردم است ،باید تشکر کنیم از اعضای شورا که همراه بودند …من به جرات بگویم این کار، کار علمی و کارشناسی و یکی از کارهای ماندگار است؟ اما باید نظارت داشته باشیم  که در اجرا دچار مشکل نشویم.

پارک ملل وسی هزار برخوردار

ظرفیت مرحله اول ساخت پارک ملل صد روز بود اما برای فاز بعدی آن الان ۱۲۰ روز است که به دنبال مجوز ساختیم که نمی گذارند… تمام تلاش براین است عبوری و تیمش کار نکند این است که عبوری در دو دل هایش را با مردم می گوید وخیلی از حرفهایش را نگفت … مردم منتظر پاسخ مشکلات عبوری و موانع آن هستند .. چرا از سه راه جویبار تا گارد جنگل علی رغم هزینه های ۱۶ میلیاردی از پول مردم این شهر کمک گرفته شد هنوز بهره برداری تحقق نیافت و موانع تخصصی آن چیست؟ اگر تا دیروز فکر می کردند که او برای انتخابات آماده می شود اینک که فرصت دارند به خودشان آیند هرچند مردم به وقتش پاسخ کارشکنی های آنان را به نمایش خواهند گذاشت و پاسخ لازمه را می دهند، چرا نماینده منتقد مدیریت شهرداری عضو کمیسیون عمران و فنی مجلس پاسخ نمی دهد چرا در مورد ایرادات اجرایی آن سکوت می کند.

وصول مطالبات دستگاههای دولتی  مشکل دیگر عبوری

بخش مهم مشکلات عبوری وصول مطالبات دولتی دستگاه های دولتی است چه کسی باید نماینده مردم شهر باشد  در مجلس ؟ چه کسی باید نماینده شهر باشد در وزارتخانه ها ؟ نماینده حوزه کاری خود را وسیع تر کند ؟ چرا منطقه دودانگه هنوز گاز نداریم اون هم در کشوری که بزرگترین صادرکننده گاز در جهان است ؟ در منطقه چهاردانگه هنوز آب نداریم ؟ اگر سالی دو کیلومتر مسیر کیاسر را درست می کردیم امروز تا کیاسر بزرگراه بود؟ امروز در حوزه میاندرود بعد ۳۶ سال این جاده قتلگاه شده است؟ چرا در مرکز استان علی رغم داشتن سد بزرگ آب شرب جیره بندی باید شود؟ اینها جزو وظائف شهردار است یا جزو وظائف نماینده شهر …. چه کسی می تواند استاندار را جلوی وزیر به چالش بکشاند ؟ چه کسی می تواند وزیر را در مجلس به چالش بکشاند؟ این وظیفه نماینده است؟  چه کسی جلوی رییس جمهور می تواند مطالبات مردم را طلب کند؟ بیایند گزارش بدهند؟ چرا باید ساری بالاترین نرخ بیکاری را داشته باشد؟ نماینده بیاید پاسخ دهد؟ بزرگترین مشکل مردم ساری بعد سی وشش سال حقیر شمردن وتحقیر کردن مرکز استان است …چرا بعد از ۳۶ سال یک ساروی این شایستگی و لیاقت رو پیدا نکرده که استاندار شود …عبوری می تواند یک استاندار شایسته شود…چه مرکز استانی است ساری وقتی بسیاری از شهرهای استان بابل – آمل و… فرمانداری کل و ویژه هستند….من نمی خواهم بحث بومی و منطقه ای بکنم اما انتصابات را نگاه کنید چون استاندار از یک شهر است بیشتر انتصابات از آن شهر می باشد ؟ در زمان دولت قبلی دو کلنگ احداث خودرو در میاندرود  و بابل زده شد یکی به بهره برداری رسیده اما دیگری سایپای میاندرود در حال پوسیدن کلنگ زده شده است؟ علت ضعیف شدن ساری در طول این سی و شش سال نداشتن یک مدیر ارشد در استان بوده واست .. که نگذاشتن و نخواستن ، مگر غیر از این است که یک مدیرارشد باید محبوبیت ورضایتمندی مردم را داشته باشد ، چه کسی بهتر و شایسته تر از عبوری ..عبوری یک نفر از صدها مدیر شایسته ساروی است …آیا استانداران قبلی خیلی قوی تر از عبوری بوده اند ؟ عبوری یک نفر است و ما صدها مدیرشایسته ساروی داریم که به وقتش خواهیم گفت ….

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo