من همشهری استاندارهستم پس شایسته ام !

image_pdfimage_print
علامت سوال
کیا پرس : به ربیع فلاح جلودار یادآوری می کنیم که وی استاندار مازندران است نه استاندار یک شهر و ادامه رویه کنونی به جایگاه و محبوبیت وی لطمه می زند و از حمایت نخبگان و رسانه ها محروم خواهد شد ….

کیا پرس: در حالی دور جدید انتصابات با استعفای یک مدیر کل به انگیزه حضور در انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی کلید خورد که به نظر می رسد تغییر برخی مدیران کل ، فرماندار و حتی مدیران ستادی در دستور کار تیم ناسیونالیت چینش مدیران در استان قرار دارد .
در اولین اقدام یکی از مدیران میانی و دبیرخانه ای استانداری و از همشهریان آقای استاندار به عنوان یکی از مدیران ستادی و البته مهم و اقتصادی استانداری منصوب شد تا ربیع فلاح جلودار نشان دهد که همچنان «در به همان پاشنه می چرخد!!!!» و متاسفانه مهمترین ملاک های اصلی وی در انتصابات تعصبات شهری است !
از سویی با استعفای یکی از مدیران کل استان ، دو تن از گزینه های جایگزینی وی هم از همشهریان استاندار می باشند.
به نظر می رسد با روش فعلی انتصابات  ، امکان بروز و ظهور استعدادهای مدیریتی برای مناطق دیگر استان بوجود نیاید و این رویه با اعتراض نخبگان و چهره های ذینفوذ علمی و مذهبی مازندران همراه شود و استاندار مازندران پاسخی برای افکار عمومی نداشته باشد .
به ربیع فلاح جلودار یادآوری می کنیم که وی استاندار مازندران است نه استاندار یک شهر و ادامه رویه کنونی به جایگاه و محبوبیت وی لطمه می زند و از حمایت نخبگان و رسانه ها محروم خواهد شد .

آنچه مسلم است اینکه اهل یک شهر بودن به هیچ وجه نمی تواند ملاک  شایسته بودن باشد و نباید انتصاب مدیران استانی بر اساس «شهر سالاری » صورت گیرد و به « شایسته سالاری » توهین شود /شمال نیوز

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo