تاسیس مرکز تحقیقات سلامت فرآورده‌های گیاهی و دامی در مازندران

image_pdfimage_print

به گزارش کیا پرس: در دویست و چهل و پنجمین جلسه شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با تأسیس مرکز تحقیقات سلامت فرآورده‌های گیاهی و دامی در دانشگاه علوم پزشکی مازندران موافقت به عمل آمد. در دویست و چهل و پنجمین جلسه شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با تأسیس مرکز تحقیقات سلامت فرآورده‌های گیاهی و دامی در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران موافقت اصولی شد.

محمد آزادبخت, معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: این موضوع از سوی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به دانشگاه ابلاغ شده و  راه اندازی مرکز تحقیقات طبق جدول زمان بندی پیشنهادی اولیه و در ۱۶ مرحله انجام می‌شود.

وی گفت: جمع آوری اطلاعات و ارزیابی کارهای پیش رو، طراحی لوگو مرکز تحقیقات، طراحی و توسعه وب سایت مرکز تحقیقات  از جمله مراحل اولیه بوده که با برنامه‌ریزی صورت گرفته تا پایان  تیرماه ۹۴ نهایی می‌شود.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران بیان داشت؛ صدور ابلاغیه اعضای مرکز تحقیقات، تأمین فضای فیزیکی جهت استقرار مرکز، درخواست و پیگیری تأمین اعتبار و اقدامات لازم جهت راه اندازی و بهره برداری از فضای مورد نظر و تجهیزات مورد نیاز نیز تا پایان خرداد ماه پیش بینی شده است.

آزادبخت افزود: تدوین برنامه اول استراتژیک مرکز، برنامه‌ریزی جهت برگزاری همایش، تهیه طرح‌های پژوهشی و ارائه به مرکز تحقیقات توسط اعضا، تصویب طرح‌ها در معاونت تحقیقات، پیگیری امور مربوط به پذیرش دانشجو از جمله برنامه‌های پیش رو  برای  تکمیل و راه اندازی  این مرکز بوده که پیش بینی می‌شود تا پایان اسفند ۹۴ اجرایی شود.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران اظهار امیدواری کرد: راه اندازی و شروع بکار چنین مراکزی در استان به ارتقا سطح سلامت جامعه کمک کند.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo