حرمت جانبازان را حفظ کنیم

در ابتدای جلسه علیجان شمشیربند ضمن تبریک بمناسبت اعیاد شعبانیه و سوم خرداد سالروز آزادی خرمشهر ، متن استعفای فرامرز نقیبی عضو شورای شهر ساری را قرائت کرد که پس از بیان نظرات و موافقت اعضای شورا ، مرد رای اول ساری در شورا رسما از این سمت خداحافظی کرد و جلسه را ترک کرد.
سید مهدی احمدی با اعلام موافقت خود از استعفای نقیبی گفت: در دور گذشته شورای شهر ساری نیز انتخابات را در شورا تجربه کردیم لذا این نشان می دهد شورای شهر بستری برای میدان های بزرگتر است.
کوروش یوسفی با بیان اینکه شعبان ماه شادمانی است اظهار کرد: یادمان نرود که در آسایشگاه جانبازان چه می گذرد. انسان های بزرگی در این شهر هستند که گاهی آنان را فراموش میکنیم.
مصطفی علمدار در این جلسه طی سخنانی با بیان اینکه جانبازان از یاد جامعه رفته اند، گفت: جانباز از ما توقعی ندارد، فقط درک شان کنیم.
وی تصریح کرد: جانبازان اعصاب و روان با بیماران اعصاب و روانی که قاتل هستند همه در یک مرکز نگهداری زارع هستند، در حالیکه آیا جایگاه آنان یکی است؟
مشاور استاندار مازندران در امور جانبازان درخواست کرد: حرمت جانبازان را حفظ کنیم و در صحن شورای شهر ساری برای آرامش مردم تصمیم بگیریم، جانباز ضایعه نخاعی و اعصاب و روان بودن بسیار سخت و دشوار است.
وی ضمن گلایه از نامناسب بودن امکانات و تجهیزات شهری برای جانبازان و معلولین بیان کرد: نیاز است اعضای شورای شهر نسبت به رفع این مشکلات اقدام کنند.
علمدار بر ضرورت فرهنگ سازی در برخورد با جانبازان تاکید کرد و افزود: مردم از شما انتظار ویژه ای دارند. چراکه هر کسی ممکن است روزی به معلولیت دچار شود. معلولیت واکسن ندارد و جامعه هر روز معلولیت تولید می کند.
وی با بیان اینکه انجمن ضایعه معلولان نخاعی ساری توافق نامهای را با سفیر کشور ژاپن مبنی بر اهدای تجهیزات فیزیوتراپی امضا کرد، خاطرنشان کرد: سال گذشته صحبتی با شهردار ساری در این ارتباط انجام شد که مقرر شد قسمتی از سالن مرحوم بهروش در اختیار این انجمن قرار گیرد تا مرکز فیزیوتراپی معلولان ایجاد شود که برای اجرای این طرح نیازمند همراهی اعضای شورای شهر ساری هستیم.
مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان با اشاره به اینکه این دانشگاه برنامهریزی برای راهاندازی دو کلینیک ویژه در شهرستان ساری را در برنامه کاری خویش دارد، گفت: محل پارک قائم و نیز زمینی در بلوار کشاورز برای اجرای این طرح مدنظر دانشگاه است.
وی یادآور شد: هزینه احداث این دو کلینیک آماده است، که با تصویب محل اجرای طرح توسط شورای شهر این دو کلینیک تا پایان امسال در ساری احداث میشود.
علمدار در پایان به حمایت در تجهیزات سخت افزاری ساخت بیمارستان ماهک اشاره کرد و یادآور شد: گوشه چشمی به آسایشگاه جانبازان بیاندازید، آنها شهیدان زنده اند.
۴۰ هزارتومان مستمری کفاف چندروز هم نمی دهد
رییس انجمن معلولان ضایعه نخاعی مازندران نیز در این جلسه تعداد معلولان ضایع نخاعی تحت پوشش انجمن در شهرستان ساری را ۱۴۰ نفر اعلام کرد و گفت: ۵۷ درصد این تعداد متاهل و بقیه مجرد هستند.
محمد محسنی با بیان اینکه ۵۸ درصد این معلولان از ناحیه کمر و ۲۴ درصد آنان از ناحیه سینه معلول هستند افزود: تنها ۸ درصد آنان شاغل بوده و ۶۸ درصد بیکار، ۱۸ درصد مستمری بگیر هستند.
وی با اشاره به اینکه۶ درصد این افراد مستمری بگیر بهزیستی هستند خاطرنشان کرد: مستمری ۴۰ هزارتومانی سازمان بهزیستی کفاف چندروز لوازم بهداشتی مورد نیازآنان را نمی دهد.
رییس انجمن معلولان ضایعه نخاعی مازندران تصریح کرد: ۴درصد این معلولین دارای تحصیلات ارشد به بالا ، ۹ درصد کارشناسی و ۲۰ درصد آنان بی سواد هستند.
وی ضمن بیان اینکه معلولیت افراد زندگی شان را به چالش می کشاند اظهار کرد: یکی از عمده مشکلات معلولین بحث درمان است.
محسنی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه با سفیر ژاپن برای خرید تجهیزات تخصصی معلولین گفت: سالن ورزشی مرحوم بهروش که به منظور مرکز فیزیوتراپی معلولان در نظر گرفته شده بنا بود تا شهریور ماه تحویل داده شود اما با شرایطی که دارد تا یکسال دیگر هم به پایان نمی رسد این درحالی است که ما برای دریافت این ۹۰ هزار یورو از سفیر ژاپن تنها تا تیرماه فرصت داریم.
وی با بیان اینکه این وضعیت نگران کننده است خواستار تسریع در تکمیل این پروژه شد.
لزوم تسریع در اجرای یک پروژه
جمال باقری در سخنانی یاد آور شد: شورای شهر ساری قبلاً مصوباتی در خصوص کمک به ایجاد فضای توانبخشی معلولان داده و پیرو آن شهرداری بخشی از سالن مرحوم بهروش را به همین منظور در اختیار معلولان گذاشت لذا فقط تسریع کمیسیون عمران شورا و معاونت عمرانی شهرداری در اجرای پروژه لازم است.
رئیس کمیسیون بهداشت و نظارت بر محیط زیست شورا ادامه داد: شورای شهر ساری اخیراً طرح الزام دانشگاه علوم پزشکی برای توسعه مراکز درمانی شهر را تصویب کرد در همین راستا شایسته است دو قطعه زمین در دو نقطه شهر را برای احداث ۲ کلینیک تخصصی و فوق تخصصی مشابه کلینیک طوبی مشخص کنیم .
باقری با اشاره به این که کلینیک طوبی منطقه شمال شهر را پوشش می دهد ،گفت:می توان یک کیلینیک ۲۵۰۰ متری در بلوار کشاورز و یک کلینیک ۱۰۰۰ متری در بلوار امام رضا(ع) پیش بینی کرد.
وی تصریح کرد: تا دهم خرداد فرصت داریم مکان ها را معرفی کنیم چون شرایط برای آغاز عملیات اجرایی این دو طرح از سوی دانشگاه فراهم می باشد.
پروژه ای که غیرکارشناسی است
سعید نجاریان ساروی با اشاره به نامناسب بودن وضعیت سالن مرحوم بهروش گفت: این کار ۱۰۰ درصد اشتباه و غیرکارشناسی است و اگر از ابتدا می دانستم جلوی آن را می گرفتم.
وی به مشکلات پیش روی این سالن ورزشی اشاره کرد و افزود: در حالی که حداقل ۴ میلیاردتومان بودجه تا پایان پروژه نیاز است، اگر از ابتدا شهرداری ساری زمینی را برای این منظور تهیه می کرد سریع تر و باصرفه تر انجام می شد.
خطراتی برای شهردار می بینم
محمد آقامیری طی سخنانی بیان کرد: در آینده ای نزدیک خطراتی را برای شهرداری که شما جان نثارش هستید می بینم.
۱
وی با اینکه این مصوبه اشکالاتی دارد افزود: اگر شهردار در یک جلسه با یک فرصت کم تصمیم می گیرد، ما برای این سالن ورزشی ۳ سال جلسه گذاشتیم تا توانستیم آن را بگیریم.
آقامیری به هزینه ۵ میلیاردی این سالن در طول ۸ سال اشاره کرد و خاطرنشان کرد: مناسب سازی شهر برای جامعه معلولان ضروری است اما کاری که در شورا انجام می شود باید بر اساس قانون و آیین نامه باشد و مصوبات شورا باید در کمیته انطباق تایید شود.
وی تاکید کرد: وقتی نهادهای بدهکار به شهرداری بدهی شان را پرداخت نمی کنند و شورا و شهرداری به ادارات و موسسات مختلف خدمات رایگان بدهند پس شورا چگونه خدمات دهد؟
این عضو شورا در پایان خاطرنشان کرد: ما که شورای بخشش نیستیم ضمنا اینها مغایرت قانون دارد و باید بررسی شود .
مناسب سازی شهری در دستور کار قرار می گیرد
علی اکبر ذلیکانی نیز در این جلسه با بیان اینکه جایگاه شما در نزد خدا خوب است گفت: حتی کسانی که خودشان را زیاد وابسته به نظام نمی دانند، خود را مدیون شما می دانند.
رییس کمیسیون عمران شورای شهر ساری افزود: مناسب سازی را در دستور کار کمیسیون عمرانی می گذاریم .
حاشیه ها: خداحافظی عضو شورا تا بحث و جدل بین دو عضو
*محمدی کیادهی مشاور شهردار ساری با حضور در این جلسه با اهدای لوح یادبود به نیابت از مجموعه شهرداری مراتب قدردانی خود را از نقیبی اعلام کرد.
* سید محمد آقامیری با بیان اینکه امروز کمتر کسی جرات بیان یک موضوع را پیدا می کند، به خرداد ماه پرحادثه اشاره کرد و خطاب به رییس شورای شهر گفت: بعنوان رییس شورای شهر ساری دوم خرداد را فراموش می کنید.
*شمشیربند در پاسخ آقامیری گفت: تفکر ما ۲۲ بهمن ۵۷ است.
*آقامیری در ادامه با بیان اینکه شما مسئول تفکر کل شورا نیستید با تذکر شمشیربند از ادامه ی صحبت انصراف داد.
*صحبت های آقامیری که همزمان با ورود میهمانان جلسه شده بود با تذکر ذلیکانی مبنی بر احترام ورود مهمان به جلسه خاتمه یافت.
*باقری به شمشیربند در مورد اداره کردن جلسه و رعایت عدالت در دادن وقت به اعضا تذکر داد که شمشیربند اعلام کرد که تذکر وی درست می باشد
*مسعود پیری در ساعت ۱۷ و ۲۰ دقیقه با هماهنگی رییس شورا، جلسه را ترک کرد.
* علی اکبر ذلیکانی در ابتدای صحبتش با اشاره به بحث های پیش آمده در جلسه گفت: ماهیت شورا بحث و جدل است و حتی گاهی جلسات از این هم بیشتر بحث می شود.
دو پایم سند حرفم است
* در ادامه مصطفی علمدار در مواجه با بحث های پیش آمده بین اعضا گفت: این بحث های برای ما تازگی داشت، گمان کردم اشتباه آمدیم چراکه این بحث ها برای ما تازگی دارد.
*وی در ادامه خطاب به آقامیری گفت: دوم و سوم خرداد نداریم. همه فرزندان انقلابیم. جانبازی که ۳۰ سال است که در بستر است آیا او دوم خردادی است؟
*آقامیری در پایان در خصوص بودجه مورد تخصیص در راه اندازی کلینیک خطاب به علمدار گفت: با تجربه ای که دارم احتمال اینکه حتی ۱۰ درصد بودجه اختصاص داده شده به علوم پزشکی را بتوانید دریافت کنید نمی دهم.
*علمدار در پاسخ به آقامیری با بیان اینکه این اعتبار ۱۱ درصد جذب خواهد شد گفت: دو پای من سند حرفم است.