میزانی طناب دار از سه قاچاقچی مواد مخدر

image_pdfimage_print

کیا پرس:حکم اعدام سه قاچاقچی مواد مخدر با حضور دادستان مرکز استان مازندران در زندان ساری به اجرا درآمد.

حجت الاسلام اسدالله جعفری در حاشیه اجرای حکم اعدام ۳ نفر از قاچاقچیان مواد مخدر در زندان ساری گفت: به توجه به ضرورت برخورد قاطع و جدی با قاچاقچیان و عمده فروشان مواد مخدر، احکام اعدام ۳ نفر از قاچاقچیان سابقه دار صبح امروز به اجرا گذاشته شد و این افراد به دار مجازات آویخته شدند.

وی افزود: این افراد دارای سوابق متعدد کیفری در امر حمل و نگهداری مواد مخدر بودند که پرونده های هر ۳ نفر پس از رسیدگی و طی مراحل مختلف قضایی و همچنین تقاضای عفو آنان در ۲ مرحله از سوی کمیسیون عفو و بخشودگی قوه قضایه رد گردید و نهایتا منجر به صدور حکم اعدام شد و بر همین اساس حکم مربوطه در محوطه زندان ساری به اجرا در آمد.

جعفری  ادامه داد: بارها هشدار داده‌ایم کسانی که در امر توزیع، حمل و خرید و فروش مواد مخدر اقدام می کنند باید بدانند اگر دست از فعالیت خود برندارند و در مسیر اصلاح قرار نگیرند این چنین آینده‌ای در انتظار آنان خواهد بود و دستگاه قضایی نیز بر اساس قانون به وظیفه خود عمل خواهد کرد.

به خانواده‌ها توصیه کرد، درباره ارتباط فرزندان‌شان با افراد خاطی به خصوص کسانی که در امر خرید و فروش مواد مخدر فعالیت دارند، مراقبت لازم را داشته باشند تا فرزندانشان در دام سوداگران مرگ گرفتار نشوند.

مطالب مرتبط

۱ دیدگاه

  1. با سلام و خسته نباشید اگر افتخار دادین سایت ما را با مشخصات زیر لینک کنید شبستر نیوز http://shabestarnews.ir بعد به ما اطلاع بدهید تا سایت شما را در “شبستر نیوز” لینک کنیم با تشکر
    bbehzadsis@gmail.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo