مواد غذایی سالم و کافی کلید سلامت جامعه است

image_pdfimage_print

رییس مرکز آموزشی درمانی فاطمه زهرا(س) ساری با اشاره به شعار بهداشتی سال جاری با عنوان ایمنی غذا”، از مزرعه تا سفره در سال ۹۴ گفت : بی شک مواد غذایی سالم و کافی کلید سلامت جامعه است.

دکتر فلاح با اشاره به امنیت غذایی در سلامت جامعه گفت : تقریبا منشا تمام بیماریها به سلامت و کیفیت تغذیه وابسته است .

متخصص بیماریهای داخلی افزود : امروزه بخش قابل توجهی از بیماری ها و مرگ و میر جامعه را بیماران قلبی تشکیل می دهند که می توان با تغذیه سالم و به اندازه به همراه تحرک و ورزش از بروز بسیاری از این بیماریهای جلوگیری کرد .

رییس مرکز آموزشی درمانی حضرت فاطمه زهرا (س) گفت : تغذیه سالم از بیماریهای عفونی و انواع سرطانها نیز جلوگیری می کند .

وی افزود: مواد غذایی حاوی ویروسها ، انگل و یا سموم و مواد شیمیایی باعث بسیاری از بیماریها از اسهال گرفته تا سرطان می شود که سالانه موجب مرگ افراد زیادی می شود .

دکتر فلاح خاطر نشان ساخت :نامگذاری امسال با عنوان ایمنی غذا از مزرعه تا سفره موجب می شود تا در طول زنجیره مواد غذایی از کشاورزان، تولیدکنندگان تا فروشندگان و مصرف کنندگان برای سلامتی جامعه تلاش کنند .

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo