لاوروف: تفاهم بر سر نکات کلیدی حاصل شده است

image_pdfimage_print

لاوروف: تفاهم بر سر نکات کلیدی حاصل شده است/ عراقچی: اگر درباره همه موضوعات به جمع بندی برسیم در پایان امشب بیانیه مشترک مطبوعاتی صادر می‌شودهسته ای

خبرنگار المانیتور می‌گوید که وزیر خارجه روسیه برنامه‌ای برای سفر به تاجیکستان دارد و بر این اساس فردا ساعت ۴ عصر از فرودگاه مسکو به سمت دوشنبه پرواز خواهد کرد.

=================
تیم مذاکره کننده هسته‌ای ایران به ریاست محمدجواد ظریف چهارشنبه شب به منظور شرکت در دور جدید مذاکرات هسته‌ای وارد شهر لوزان شد.

سید عباس عراقچی و مجید تخت روانچی معاونان وزیر خارجه ایران و وندی شرمن معاون وزیر خارجه آمریکا چهارشنبه شب در شهر لوزان بر سر یک میز به گفت‌وگو نشستند.

اخبار مرتبط با مذاکرات هسته‌ای در روز پنجشنبه ۶ فروردین ماه را می‌توانید در اینجا، روز جمعه ۷ فروردین ماه را در اینجا، روز شنبه ۸ فروردین را در اینجا، روز یکشنبه ۹ فروردین در اینجا، دوشنبه ۱۰ فروردین را در اینجا و سه شنبه ۱۱ فروردین را در اینجا مشاهده کنید.

اخبار مرتبط با روز چهارشنبه ۱۲ فروردین ماه نیز در بخش زیر قابل مشاهده است.

***

۱۵:۰۰ نشست دوجانبه ظریف و کری وزرای خارجه ایران و آمریکا در هشتمین روز مذاکرات دقایقی قبل در لوزان سوئیس آغاز شد.

۱۴:۲۶ وزارت خارجه آلمان اعلام کرد که در مذاکرات هسته‌ای شب گذشته در لوزان در برخی موضوعات مهم، طرف‌ها به بن بست رسیده بودند.

۱۴:۲۵ پایان نشست وزرای ۱+۵ و ادامه رایزنی‌های داخلی هیئت‌ها

۱۴:۱۱ وزیر خارجه فرانسه ضمن اعلام پیشرفت در مذاکرات هسته‌ای می‌گوید دستاوردها هنوز برای اعلام «توافق فوری» کافی نیستند.

۱۳:۰۰ آغاز نشست وزرا و معاونین ایران و ۱+۵

۱۲:۴۹ خبرگزاری ایتارتاس به نقل از منبعی در گروه ۱+۵ با بیان اینکه گفت‌وگو بر سر تحقیق و توسعه همچنان در جریان است، نوشته که بعید است بیانیه سیاسی که در پایان این دور اعلام می‌شود، حاوی جزئیات دقیق باشد.

۱۲:۴۷ یک منبع در تیم مذاکره‌کننده آلمانی با بیان اینکه هنوز توافقی با ایران صورت نگرفته، گفت با این حال همچنان احتما حصول توافق وجود دارد.

۱۲:۴۲ آغاز نشست داخلی وزرای خارجه ۱+۵ بدون حضور وانگ یی،‌ فابیوس و لاوروف

۱۲:۱۳ وزیر خارجه انگلیس در بیانیه‌ای ضمن اذعان به حصول پیشرفت‌های گسترده در مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه ۱+۵ از باقی ماندن برخی اختلافات خبر داد.

۱۱:۵۹ وزیر خارجه روسیه مذاکرات هسته‌ای ایران را ترک کرد.

۱۱:۴۶ نشست معاونان و کارشناسان وزرای خارجه ۱+۵ در جریان است.

۱۱:۴۲ نشست رئیس سازمان انرژی اتمی ایران و وزیر انرژی آمریکا دقایقی پیش آغاز شد و پس از ۱۰ دقیقه پایان یافت.

۱۰:۳۳ یک رسانه روس از قول یک منبع آگاه گفته اینکه وزیر خارجه چین رایزنی‌های هسته‌ای بین ایران و گروه ۱+۵ را ترک کرده حاوی معانی پنهان نیست.

۱۰:۳۱ رئیس‌جمهوری روسیه با شورای امنیت این کشور تشکیل جلسه داد و به مشورت درباره تحولات یمن، اوکراین و مذاکرات هسته‌ای ایران پرداخت.

۹:۴۶ به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «باراک اوباما»، رئیس‌جمهور آمریکا روز سه‌شنبه با مشاوران کلیدی امنیت ملی خود تشکیل جلسه داد.

۹:۴۲ در حالی که وزرای خارجه ایران و روسیه از پیشرفت در مذاکرات هسته‌ای خبر داده‌اند، یک مقام ارشد ناشناس آمریکایی گفته که «بر سر همه موضوعات توافق نشده است».

۹:۱۸ خبرگزاری رویترز به نقل از یک دیپلمات نزدیک به مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه ۱+۵ تاکید کرد که خبرها درباره حل همه اختلافات در موضوعات اصلی صحت ندارد.

۴:۴۵ وزیر خارجه فرانسه دقایقی پیش لوزان را ترک کرد.

۴:۰۶ وزیر خارجه ایران گفت: پیشرفت‌های خیلی خوبی در مذاکرات بود و امیدواریم بتوانیم به نتیجه برسیم و از بعد از چهارشنبه روند نگارش پیش نویس آغاز شود.

۳:۴۵ وزیر خارجه روسیه پیش از خروج از محل مذاکرات به خبرنگار شبکه خبری راشاتودی گفته که بر سر نکات کلیدی به تفاهم رسیدیم.

۳:۲۸ جلسه تا صبح فردا متوقف شد. ساعت ۶ به وقت محلی نشست کارشناسی و ساعت ۸ نشست وزرا خواهد بود.

۳:۰۰ شنیده‌ها حاکی از آن است که جلسه بعدی مذاکرات وزرا ساعت ۶ صبح به وقت لوزان برگزار می‌شود. برخی خبرنگاران این خبر ار تایید نکرده و عنوان می‌کنند که مذاکرات تا صبح ادامه دارد در حالیکه هیچ مقام رسمی این خبر را تایید و تکذیب نکرده است.

۲:۴۸ وزیر خارجه آمریکا در میانه گفت‌وگوهای فشرده ۱+۵ و نمایندگان ایران، با رئیس‌جمهور کشورش تماسی ویدئوکنفرانسی برقرار کرده و اوباما را از آخرین تحولات باخبر نموده است.

۲:۱۵ نشست وزیران ۱+۵ و ایران همچنان ادامه دارد

۱:۲۳ خبرنگار جروزالم‌پست به نقل از یک مقام غربی می‌گوید که خبر منتشر شده در خصوص تعیین سپیده‌دم چهارشنبه به عنوان آخرین ضرب‌الاجل برای توافق هسته‌ای، نادرست است.

۱:۵۱ یک مقام ایرانی در گفت وگو با یکی از خبرنگاران ایرانی اعزامی به لوزان گفته که بحث ضرب الاجل سپیده دم از بیخ و بن دروغ است.

۱:۵۰ لاوروف از نشست وزرا خارج شد.

۱:۴۴ یک دیپلمات غربی به خبرنگار فرانس ۲۴ گفته که در جلسه فشرده امشب (سه شنبه) ۷ ساعت برای یافتن یک راه‌حل وقت صرف شد ولی ایرانیان هیچ چیز جدید را قبول نکردند و (اوضاع به گونه‌ای است که به نظر می‌رسد) آنها بازی می‌کنند.

۰۰:۴۴ خبرنگار فرانسوی حاضر در لوزان می‌گوید که وزیر خارجه این کشور، ساعت ۵ صبح محل مذاکرات را ترک می‌کند. اشتان مایر نیز صبح امروز از لوزان می‌رود.

۰۰:۰۴ خبرنگار المانیتور می‌گوید که وزیر خارجه روسیه برنامه‌ای برای سفر به تاجیکستان دارد و بر این اساس فردا ساعت ۴ عصر از فرودگاه مسکو به سمت دوشنبه پرواز خواهد کرد.

۲۳:۵۰ نشست وزرای خارجه ایران و ۶ کشور به همراه معاونان و موگرینی دوباره از سر گرفته شد.

۲۲:۵۸ بعیدی نژاد: بسیاری از جنبه‌های موضوع تحریم تا به حال حل و فصل شده از جمله اینکه تحریم‌های یکجانبه و چند جانبه باید برداشته شود و بسیاری از جزئیات تدوین شده است.الان در مرحله پایانی مذاکرات هستیم که مسائل محدود مربوط به تحریم‌ها در کنار چند موضوع از جمله تحقیق و توسعه کار می‌کنیم و امیدواریم با حل این چند موضوع کل بحث تحریم‌ها حل و فصل شود.

۲۲:۵۰ بسیاری از موضوعات تحریم‌ها حل و فصل شده و در مسائل محدود که مربوط به جزئیات است و بحث تحقیق و توسعه این موضوعات به طور کامل حل و فصل شود.

۲۲:۵۰ منابع چینی گفتند که وزیر خارجه چین محل مذاکرات را ترک کرده

۲۲:۴۰ ادامه نشست وزرا در سطح وزرا بعد از تنفسی کوتاه

۲۲:۳۷ فابیوس: داریم پیشرفت می کنیم اما مداکرات بسیار پیچیده و سخت است و ادامه دارد.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo