جانشین رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر مازندران: از آغاز تعطیلات تا کنون ۵۷۰ هزار گردشگر در روستاهای استان اقامت کردند

image_pdfimage_print

جانشین رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر مازندران در نشستی با اعضای کمیته های این ستاد گفت: روستاهای استان توانستند بیش از ۵۷۰ هزار گردشگران و مسافران را در خود جای دهند.

 

به گزارش کیاپرس، علی نبیان، تصریح کرد: با توجه به بارندگی های اخیر، همچنان حضور پر رنگ مسافران به این استان را شاهد هستیم.

وی، با بیان اینکه استان مازندران دیروز ۱۰ و نیم درصد از تردد جاده ای در کشور را به خود اختصاص داده است، اظهارداشت: از ۲۷ اسفند ۹۳ تا روز گذشته، بیش از ۴ میلیون و ۸۸۳ هزار و ۲۰۲ نفر اقامت شب در مازندران به ثبت رسید.

معاون عمرانی استاندار مازندران، با اشاره به فعالیت کمیته امور دهیاریها در ستاد اجرایی خدمات سفر استان، گفت: با توجه به اینکه ۴۵ درصد از جمعیت استان در روستاها زندگی می کنند ، ایجاد این کمیته ضروری بوده است.

وی، ایجاد نمایشگاه و فروشگاه های صنایع دستی با حضور هنرمندان سایر استانها، برگزاری تورهای رایگان در شهرستانهای مختلف، را از جمله فعالیتهای شهرداریهای استان دانست .

جانشین رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر مازندران، با اشاره به رانش و ریزش کوه در محور هراز به دلیل بارندگی های شدید افزود: با تلاش ۱۴ ساعته راهداران و نیروهای انتظامی این مسیر بازگشایی شد.

نبیان، ضمن قدردانی از اطلاع رسانی اصحاب رسانه گفت: تا کنون بیش از یک هزار و ۱۰۰ خبر مربوط به فعالیت این ستاد از طریق خبرنگاران مستقر در ستاد ارسال شد.

جانشین رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر مازندران ، در بخش دیگری از سخنانش، با بیان اینکه سال ۹۴ به سال دولت و ملت، همدلی و هم زبانی مزین شده است، تصریح کرد: دولت تدبیر و امید تلاش دارد همدلی و هم افزایی را در بین مسئولان و مردم جاری وساری سازد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo