مدیرکل منابع طبیعی مازندران، منطقه ساری: بیش از ۲۷۳ هکتار از اراضی طعمه حریق شد

مدیرکل منابع طبیعی و حوزه آبخیزداری مازندران، منطقه ساری در نشست خبری به مناسبت هفته منابع طبیعی با اشاره به وقوع ۸۰ فقره آتش سوزی از ابتدای سالجاری تا کنون در این حوزه، گفت: دراین آتش سوزیها بیش از ۲۷۳ هکتار از اراضی طعمه حریق شدند.
به گزارش کیاپرس، ستار بابایی در سخنانی با بیان اینکه این اداره کل مجری ۲۱ طرح عمرانی ملی و استانی بوده است، اظهار داشت: میزان اعتبار مورد نیاز برای این طرح ۳۰ میلیارد تومان است که تاکنون حدود ۱۰ میلیارد تومان از این اعتبار اختصاص پیدا کرده است.
وی با اشاره به اینکه امسال در بخش آبخیزداری ۵۳ هزار متر مکعب عملیات مکانیکی در دستور کار قرار داشت که اصلیترین پروژه این ادارهکل نیز بند سرشاخهگیر بر رودخانه برزو است، اضافه کرد: اجرای این پروژه شش ماه شروع شد و فردا به بهرهبرداری میرسد این پروژه با هزینه ۲ میلیارد تومان آماده بهرهبرداری است.
بابایی در این زمینه گفت: ۴۰ درصد عملیات مکانیکی منابع طبیعی مازندران به اتمام رسید و بقیه نیز با توجه به اختصاص اعتبار پیشرفت فیزیکی دارد که در صورت تامین اعتبار بقیه عملیات مکانیکی این نهاد نیز پیگیری میشود.
این مسئول درباره اقدامات انجام شده برای حفاظت و بهرهبرداری در حوزه این نهاد افزود: ۷۲ هکتار از عرصه منابع طبیعی آزاد شد و برنامهریزی برای آزادسازی سایر اراضی منابع طبیعی نیز در دستور کار قرار دارد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران منطقه ساری به همکاری مناسب مسئولان استانی و دادگستری با این نهاد اشاره کرد و گفت: با توجه به همکاری دستگاهها کمترین تخریب در منابع طبیعی مازندران در سال ۹۳ اتفاق افتاد.
بابایی به اقدامات انجام شده برای توسعه جنگل اشاره کرد و بیان داشت: اقدامات توسعهای برای ۵ هزار هکتار از اراضی جنگلی مازندران در دستور کار است که ۳ هزار و ۱۵۰ هکتار مربوط توسط اداره منابع طبیعی و ۲ هزار هکتار مربوط به بهرهبرداران است.
این مسئول به تعداد نهالهای تولید در حوزه منابع طبیعی مازندران منطقه ساری اشاره کرد و گفت: بیش از ۵ میلیون نهال در حوزه منابع طبیعی و آبخیزداری با همکاری بهرهبرداران جنگلی منطقه ساری تولید شده است.
مدیرکل منابع طبیعی مازندران منطقه ساری در پایان اقدامات تخریبی در عرصه منابع طبیعی را شامل تخریب انسانی، تخریب اراضی، قاچاق چوب، حضور دام و دامدار، اجرای طرحهای عمرانی توسط دولت، هماهنگ نبودن دستگاه اجرایی و بهرهبرداری بیرویه از معادن برشمرد.