همزمان با طرح تحول سلامت مدیریت صرفه جویی بر مصرف داروها نیز شروع شده است

image_pdfimage_print

کیا پرس :  جان باباییدوازدهمین جلسه معاونین غذا ، دارو ، آزمایشگاههای کنترل قطب ۲ کشور در دانشگاه علوم پزشکی مازندران با حضور معاونین غذا ، داروی دانشگاههای علوم پزشکی مازندران ، بابل ، گلستان ، سمنان ، گیلان برگزار شد .
در این جلسه دکتر قاسم جانبابایی رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به طرح تحول سلامت و تاثیر آن در پرداختی های مردم گفت : مردم در بیمارستانهای دولتی علاوه بر رهایی از سرگردانی های بی مورد با پرداخت ۳ در صد از کل هزینه ، درمان می شوند .
وی افزود : همزمان با طرح تحول سلامت مدیریت صرفه جویی بر مصرف داروها نیز شروع شده است .
دکتر جان بابایی تصریح کرد : صرفه جویی در مصرف دارو ها به معنی کم مصرف کردن نیست و تجویز منطقی دارو ها مورد نظر است
وی افزود : در بخش اطفال ما بیشترین هزینه انجام می شود که بجا و ضروری است و باید انجام شود اما در برخی از داروهای دیگر باید مدیریت صرفه جویی در داروها انجام شود.
وی کنترل بر اثر بخشی دارو ها را یکی دیگر از کارهای حوزه دارویی برشمرد و افزود : مصرف داروها در بیمارستان توسط کمیته تجویز منطقی داروها پیگیری می گردد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران افزود : در حوزه غذا دانشگاه علوم پزشکی مازندران فعالیت ویژه ای دارد و در موضوع سلامت و امنیت غذایی بصورت منظم و برنامه ریزی شده در گارگروه سلامت استان مطرح و پیگیری می گردد.
در ادامه این برنامه دکتر محمد آزادبخت معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز با مروری بر مصوبات جلسه قبلی قطب ۲ کشور دستور کار جلسه را قرائت کرد .

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo