آیت الله موسوی اردبیلی: با تبیین دستاوردهای دولت یازدهم از فضاسازی علیه آن جلوگیری شود

image_pdfimage_print
کیا پرس :آیت الله عبدالکریم موسوی اردبیلی با تاکید بر ضرورت تشریح و تبیین دستاوردهای دولت یازدهم برای مردم بمنظور جلوگیری از فضاسازی ها، گفت: خوشبختانه در دولت، افراد خوشفکر زحمت می کشند و تلاش می کنند که باید نتایج عملکرد آنان برای جامعه بازگو شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، محمد نهاوندیان رئیس دفتر رئیس جمهوری با حضور در بیت آیت الله موسوی اردبیلی با ایشان دیدار کرد.

موسوی اردبیلی در این دیدار بر ضرورت ارتباط مستحکم تر دولت با مراجع و حوزه های علمیه تاکید کرد.

ایشان ضمن پرسش در خصوص آخرین تحولات مذاکرات هسته ای، ابراز امیدواری کرد این مسایل به خیر و روشنایی و نفع ملت ایران پایان یابد.

رییس دفتر رییس جمهوری نیز با تاکید بر اینکه دولت یازدهم از آغاز فعالیت خود، گام های بلندی در عرصه اقتصادی و بازگرداندن آرامش به اقتصاد برداشته، ابراز امیدواری کرد، رونق بخش های اقتصادی و رشد صادرات با شتاب بیشتری ادامه یابد.

وی در این دیدار دستاوردهای دولت را در عرصه های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی تشریح کرد.

وی با اشاره به مذاکرات هسته ای ایران با ۱+۵، بر انجام توافق عزتمندانه تاکید و ابراز امیدواری کرد، دولت با پشت سر گذاشتن این موضوع، گام های بلندتری در حل مسایل کشور نظیر اشتغال جوانان بردارد.

رییس دفتر رییس جمهوری، ضرورت ارتباط قوی تر دولت با مرجعیت و حوزه را خاطرنشان ساخت و آمادگی دولت را در این عرصه مورد تاکید قرار داد.

منبع: ایسنا

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo