جسد خلبان هواپیمای ناپدید شده در آبهای ساحلی تنکابن پیدا شد

image_pdfimage_print

 مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران از پیدا شدن جسد خلبان ناپدیده شده در آب های ساحلی بخش مرکزی شهرستان تنکابن خبر داد.

رستم زرودی افزود : جسد خلبان این هواپیمای سبک تفریحی و آموزشی حوالی ساعت هفت صبح امروز در دام یکی از صیادان افتاد که برای انجام مراحل اداری اکنون به سردخانه بیمارستان تنکابن انتقال داده شده است .

وی اظهار داشت : بیشتر قطعات هواپیمای ناپدید شده هم تاکنون در محدوده ساحلی شهرهای تنکابن و رامسر پیدا شد و پیش بینی می شود بقیه قطعات آن نیز با امواج دریا به ساحل آورده شود.

یک فروند هواپیمای سبک تفریحی آموزشی متعلق به یک شرکت خصوصی سیزدهم بهمن از رامسر به سمت استان گیلان در حرکت بود که ارتباطش با برج مراقبت فرودگاه رامسر قطع و ناپدید شد.

این هواپیما حامل خلبان و یک سرنشین به نام ‘ حبیب بن شعیب بن محمد خبیت ‘ از اتباع عربستان سعودی بود که بر اساس گزارش های رسمی هنگام برخاستن از زمین با مه غلیظ و کاهش دید به ۸۰۰ متر در زمان ترافیک مواجه و ارتباطش قطع شد.

پیش از این علاوه بر پیدا شدن قطعاتی از این هواپیمای سبک ، جسد مسافر عربستانی آن هم در ساحل تنکابن پیدا شده بود.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo