کارگزاری های تامین اجتماعی کشور افزایش می یابد

image_pdfimage_print


مدیر کل دفتر کارگزاری های تامین اجتماعی کشور از افزایش تعداد کارگزاری های این سازمان به منظور ارتقای خدمات دهی به بیمه شدگان خبر داد.

سید محمد علی جنانی در حاشیه آیین افتتاح ساختمان شعبه دو تامین اجتماعی قائمشهر گفت: در راستای برون سپاری فعالیت های اداری سازمان تامین اجتماعی ، هم اکنون 171 کارگزاری در سطح کشور فعالیت می کنند .

وی با اشاره به اینکه براساس نقشه راه چهارساله تعیین شده سازمان تامین اجتماعی کشور ، تعداد این کارگزاریهای افزایش خواهد یافت ، ادامه داد : تا پایان سال آینده 61 کارگزاری دیگر به مجموعه فعلی افزوده خواهد شد .

مدیر کل دفتر کارگزاری های تامین اجتماعی کشور همچنین از راه اندازی کارگزاری حقیقی خبر داد و گفت : برای راه اندازی این کارگزاری ، افرادی به نیابت سازمان تامین اجتماعی به صورت میدانی فعالیت و کارهای این نهاد را انجام خواهند داد .

وی همچنین از توسعه کیفی فعالیت های کارگزاری های تامین اجتماعی به عنوان گامی دیگر در ارائه خدمات به بیمه شدگان یاد کرد و افزود : به همین منظور انجام وظایف بارزسی ، فنی ، درمانی و درآمدی به کارگزاری ها محول خواهد شد.

پرداخت مستمری بازنشستگی، پرداخت مستمری به بازماندگان بیمه شدگان و مستمری بگیران متوفی، پرداخت مستمری ازکارافتادگی، حمایت از بیمه شدگان و مستمری بگیران دربرابر حوادث و بیماری ها، پرداخت مقرری بیکاری، پرداخت غرامت دستمزد ایام بیماری، پرداخت غرامت دستمزد ایام بارداری، پرداخت کمک هزینه ازدواج و پرداخت هزینه وسایل کمک پزشکی و همچنین پرداخت کمک هزینه کفن و دفن از مهمترین خدمات سازمان تأمین اجتماعی است.

این خدمات متنوع از طریق 521 شعبه تامین اجتماعی ، 262 شعبه اقماری و 171 کارگزاری ، 353 بیمارستان و مرکز درمانی متعلق به این سازمان و نیز 46 هزار مرکز درمانی دولتی و خیریه و خصوصی طرف قرارداد سازمان، به بیمه شدگان و مستمری بگیران این سازمان ارائه می شود.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo