اخطار جالب فیفا به قطر بابت استفاده از بازيکناني با مليت ديگر

image_pdfimage_print
فدراسيون جهاني فوتبال به قطر بابت استفاده از بازيکناني با مليت ديگر در ترکيب تيم فوتبال کشورش اخطار داد.به نقل از سایت ای اس پی ان، فیفا دیروز به قطری ها هشدار داد اگر قصد دارند مثل جام جهانی هندبال که میزبانش بودند، از بازیکنانی با ملیت های دیگر در ترکیب تیم کشورشان استفاده کنند باید قید این کار را بزنند چرا که این کار کاملا بی معنی خواهد بود.
سپ بلاتر رئیس فیفا درباره این موضوع گفت: قطری ها کار سختی برای ساختن یک تیم خوب تا جام جهانی 2022 دارند اما آنها نباید سراغ دادن تابعیت به بازیکنان دیگر بروند.
بلاتر در حرفهایش از اقدام فدراسیون هندبال قطر در دادن تابعیت به بازیکنان کشورهای دیگر برای بازی در تیم هندبال این کشور انتقاد کرده و گفته این کار باعث از بین بردن روح تیم ملی می شود.

قطری ها هنگام میزبانی جام جهانی هندبال از بازیکنانی با ملیتهای فرانسوی، اسپانیایی، کوبایی و مونته نگرویی در تیم کشورشان استفاده کرده بودند.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo