دبیر شورای زکات کشور:چهارهزار میلیارد ریال زکات در کشور دریافت شد

دبیر شورای مرکزی زکات کشور گفت : امسال چهار هزار میلیاردریال زکات در سطح کشور جمع آوری شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل یک هزار و 200میلیارد ریال رشد داشته است
حسین نبی لو افزود: امسال عملیات اجرایی چهار هزار و 39 طرح عمرانی در کشور از محل زکات آغاز شده و همچنین یکهزار و 800 طرح عمرانی نیز از محل زکات های جمع آوری شده در کشور تکمیل می شود .
وی تصریح کرد: طی 10 سال گذشته ازمحل جمع اوری زکات مرمت و بازسازی 23 هزارطرح عمرانی درکشور انجام گرفت .
دبیر شورای زکات کشور با اشاره به اینکه زکات ظرفیت زیاد اقتصادی دارد ، اظهار کرد: در حال حاضر تنها 20 درصد از ظرفیت زکات در جامعه مورد استفاده قرار گرفته است .
نبی لو افزود: مازندران با جمع آوری 430 میلیارد ریال زکات ، در میان استانهای کشور در جایگاه نخست قرار دارد .
وی گفت: در راستای فقر زدایی و کمک به نیازمندان و اجرای طرح های عمرانی زکات جمع آوری شده هزینه می شود