شگرد عجیب پسر ۱۵ ساله برای سرقت از مغازه‌ها

image_pdfimage_print

سرهنگ علی اکبر اژدری فرمانده انتظامی شهرستان علی آباد کتول استان گلستان در گفتگو با خبرنگار حوادث باشگاه خبرنگاران، در تشریح جزییات این خبر گفت: در راستای تشدید فعالیت‌ها و اقدامات پلیس، اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی و طرح مبارزه با سارقان حرفه‌ای و همچنین در پی وقوع سرقتهای مغازه در سطح شهرستان تحقیقات وی‍ژه توسط ماموران پلیس آگاهی این شهرستان برای دستگیری سارق یا سارقان احتمالی آغاز شد. //////////////////محسنی/////////////

وی افزود: ماموران پس از چند روز کار اطلاعاتی، تعقیب و مراقبت پلیسی و استفاده از منابع و مخبرین در ‌‌نهایت “رضا” ۱۵ساله را در سطح شهرستان شناسایی و دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان علی آباد کتول تصریح کرد: پس از دستگیری متهم و انجام تحقیقات تکمیلی، متهم به ۴ فقره سرقت مغازه در سطح شهرستان اعتراف کرد.

سرهنگ اژدری در خصوص نحوه انجام سرقت توسط این سارق گفت: سارق پس از شناسایی مکان‌های مورد نظر، از تاریکی شب و خلوتی کوچه‌ها استفاده کرده و از فضای تهویه و بالای کرکره مغازه‌ها به داخل مغازه رفته و اقدام به سرقت می‌کرده است.

سرهنگ اژدری خاطر نشان کرد: در این راستا از تمامی صحنه‌های سرقت بازسازی صحنه انجام گرفت و متهم نیز پس از تشکیل و تکمیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo