‌آموزش و پرورش قائم‌شهر ‌300 معلم مازاد دارد

image_pdfimage_print
مدیر آموزش و پرورش قائم‌شهر:

مدیر آموزش و پرورش قائم‌شهر با بیان اینکه 300 معلم بلاتکلیف در آموزش و پرورش این شهرستان وجود دارد، گفت: این در حالی است که در پایه ششم ابتدایی در این شهرستان کمبود معلم وجود دارد.

خبرگزاری فارس: ‌آموزش و پرورش قائم‌شهر ‌300 معلم مازاد دارد
کیا پرس به نقل ازفارس: سیدمحمد رسولی عصردیروز در جلسه علنی شورای شهر قائم‌شهر با بیان اینکه با نگاه مدیریتی، برنامه محوری و مدیریت فرایند محور وارد آموزش و پرورش این شهرستان شدم، اظهار کرد: تمام تصمیم‌های آموزش و پرورش قائم‌شهر در داخل اداره گرفته و کسی نمی‌تواند این موضوع را منکر شود، تمام سعی و تلاش مجموعه آموزش و پرورش این شهرستان ایجاد وفاق و هم‌افزایی درون سازمانی، دوری از سلیقه‌های سیاسی، باندی، جناحی و تعامل با همه سازمان‌ها، نهادها و ادارات است.

وی شعار عدالت و آموزش را سرلوحه کار خود خواند و افزود: این شعار در حال تحقق است و روزی فرا می‌رسد که عدالت در فضای آموزشی، تجهیزات و منابع انسانی به صورت کامل اجرا شود.

مدیر آموزش و پرورش قائم‌شهر با بیان این که نزدیک به 50 هزار دانش‌آموز در مدارس این شهرستان تحصیل می‌کنند، خاطرنشان کرد: این تعداد دانش‌آموز در 320 مدرسه مشغول به تحصیل هستند که تنها 18 مدرسه فضای خوب و تجهیزات آموزشی مناسب دارند.

وی در این زمینه ادامه داد: 42 هزار دانش‌آموز این شهرستان امکانات آموزشی مناسب ندارند.

رسولی با اشاره به اینکه از 320 مدرسه و مکان‌های آموزشی شهرستان نزدیک به 70 درصد در بافت فرسوده قرار دارد، گفت: 26 مدرسه به صورت دو شیفته اداره می‌شود.

مدیر آموزش و پرورش قائم‌شهر با بیان اینکه سرانه آموزش و پرورش در این شهرستان ناچیز است، متذکر شد: سرانه سالانه آموزش و پرورش بسیار کم و بیشتر مدارس با حمایت خانواده‌ها و خیران اداره می‌شود.

وی با اشاره به بدهی 250 میلیون تومانی آموزش و پرورش از سهم آب، برق، گاز و تلفن یادآور شد: تامین و پرداخت این میزان بدهی در هفت ماه گذشته بیشترین توان را از مجموعه آموزش و پرورش این شهرستان گرفته است.

رسولی با بیان اینکه 300 معلم بلاتکلیف در آموزش و پرورش این شهرستان وجود دارد که حقوق دریافت می‌کنند اما کلاسی برای تدریس آنها وجود ندارد، خاطرنشان کرد: این در حالی است که در پایه ششم ابتدایی در این شهرستان با کمبود معلم مواجه هستیم.

وی ادامه داد: آموزش و پرورش قائم‌شهر 2 میلیارد و 600 میلیون تومان به مربیان پیش‌دبستانی بدهکار است.

مدیر آموزش و پرورش به شکل‌گیری کمیته تفاهم، آموزش و پرورش با شورای اسلامی در استان و شهرستان اشاره کرد و افزود: استفاده گسترده از ظرفیت شورای اسلامی شهر و شورای آموزش و پرورش به منظور حمایت و کمک به سیستم آموزشی، تقویت مشارکت بین مدیران، ایجاد بسترهای مناسب برای افزایش سطح آموزشی، هماهنگی شورای اسلامی شهر و روستا در اهدای جوایز به نخبگان و نفرات برتر آموزشی در مدارس و تجهیز و زیباسازی مدارس جزء اهداف این کمیته است.

وی با اشاره مشکل معیشتی فرهنگیان بیان کرد: این گلایه وجود دارد که چرا مهارت در معلمان امروز وجود ندارد و دلیل آن این است که مهارت در گرو تامین معیشت معلم رقم می‌خورد و سه اصل معیشت، منزلت و مهارت به هم وابسته است.

رسولی با بیان اینکه تمامی مراکز دولتی از پرداخت عوارض شهرداری معاف هستند، متذکر شد: در حال حاضر شهرداری عوارض را از تمامی مراکز آموزشی و مدارس دریافت می‌کند، که این مسئله در حالی انجام می‌گیرد که  طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی باید پنج درصد از عوارضی که بابت تفکیک، پروانه، نوسازی شهرداری‌ها دریافت می‌کنند به آموزش و پرورش تعلق گیرد.

وی در ارتباط با راه‌اندازی خانه معلم در قائم‌شهر در پایان گفت: با راه‌اندازی خانه معلم این شهرستان می‌توانیم با برگزاری مراسم‌ها، جشن‌ها و سمینارها بخشی از مشکلات مالی این اداره را حل کنیم.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo