برگزاری جشنواره تجلیل از خیران مدرسه‌ساز در بابل

image_pdfimage_print

کیاپرس : همت احمدی صبح امروز در همایش مدیران غیردولتی شهرستان بابل در انجمن علمی آموزش و پرورش بابل اظهار کرد: هدف از برگزاری این جشنواره تجلیل از خیران مدرسه‌ساز و ایجاد انگیزه در بین خیران است.

وی از اجرا طرح خیران مدرسه‌یار خبر داد و افزود: بابل مجری این طرح برای نخستین‌بار در سطح کشور است که از توانمندی مالی دانش‌آموزان برای رفع نیازهای مدارس استفاده می‌شود.

رئیس اداره آموزش و پرورش بابل ادامه داد: اقدام خیرخواهانه از آموزه‌های دینی ما بوده و این فرهنگ در جوامع اسلامی نهادینه شده است.

احمدی تصریح کرد: زمانی می‌توان ادعای توسعه داشت که بتوانیم تحول را ابتدا در سیستم داخلی آموزش و پرورش از فرهنگیان و دانش‌آموزان خود شروع کرده و نیازهای آن‌ها را برآورده کنیم.

این مسئول خاطرنشان کرد: هدف از اجرای طرح مدرسه‌یار رفع نیازها و تجهیز مدارس دولتی و غیرانتفاعی سطح شهرستان است که با اعتبارات دولتی قادر به انجام آن نیستیم.

رئیس اداره آموزش و پرورش بابل با اشاره به اینکه این طرح گام موثر در ارتقا فرهنگ شهر است، بیان کرد: این فرهنگ سبب شده یک معلم ساده ما بتواند مبلغ 200 میلیون تومان به مجمع خیران مدرسه‌ساز بابل کمک کند.

احمدی با تاکید بر اینکه خیران بابل با نگاه محتوایی، ارزشی و باورهای دینی در جامعه ورود یابند، گفت: هر کس به اندازه توان خود می‌تواند وارد عرصه کار خیر شده و مختص افراد متمکن نیست.

کسب مقام نخست کشور از سوی مجمع خیران مدرسه‌ساز بابل

مدیرعامل مجمع خیران مدرسه‌ساز بابل نیز با اشاره به اینکه کمک‌های خیران باید هدفمند در اختیار نیازمندان قرار گیرد،اظهار کرد: هر کمکی که از سوی خیران بدون هماهنگی مجمع صورت گیرد سندیت ندارد.

مرتضی بزرگی با تاکید بر اینکه در طرح مدرسه‌یار از مشارکت خانواده‌ها و خیران کوچک بهره‎مند خواهیم شد،افزود: از کمک‌های حاصل از این طرح می‌توان در تامین نیازهای آموزشی مدرسه در راستای ارتقای مباحث علمی و آموزشی، رشد فکری فرزندان و در نهایت افراد جامعه بهره گرفت.

مدیرعامل مجمع خیران مدرسه‌ساز بابل خیران را بانیان ارتقای فرهنگ جامعه برشمرد و خاطرنشان کرد: همه کارهای خیر در جای خود محترم است، اما مدرسه سازی، از ارزش والایی برخوردار بوده زیرا همیشه در جامعه جاری و زنده است.

وی با اشاره به اینکه خیران نماد ارتباط و وفاق بین دولت و مردم هستند و کار خیر را به عنوان یک جریان اجتماعی به ظهور می‌رسانند، گفت: کمک های خیرین باید هدفمند در اختیار نیازمندان قرار گیرد.فارس

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo