ثبت 50 هزار معلول در بانک اطلاعاتی بهزیستی مازندران

image_pdfimage_print

 

مدیر کل بهزیستی مازندران در آیین نواختن زنگ روز جهانی معلولان گفت: 50 هزار معلول در بانک اطلاعاتی بهزیستی مازندران ثبت شده است

دکترسعید آرام با بیان اینکه  3 دسامبر بروز جهانی معلولین نامگذاری شد، اظهار داشت: این هفته فرصتی است تا توانمندی های این قشر را علی رغم محدودیت و مشکلاتی که دارند ببینیم.

وی ادامه داد: این قشر با همه مشکلات موجود خود نشان می دهند که توانایی و اراده هر کاری را دارند.

مدیر کل بهزیستی مازندران افزود: باید بررسی کنیم که به چه اندازه توانسته ایم برای احقاق حق و ارتقاء زندگی آنها تلاش کرده ایم.

دکتر آرام به مشکلات این افراد در جامعه اشاره کرد و اظهار داشت: متاسفانه در جامعه به معلولین با نگرش منفی نگریسته می شود و نگاه آنها بر عدم کارایی و غیر قابل قبول بودن توانایی آنها ست .

وی خاطرنشان کرد: نگاه ترحم آمیز  به معلولین در جامعه بسیار تاسف بار است که باید این نگاه ها تغییر کند و به توانمندی آنها در جامعه توجه شود.

مدیر کل بهزیستی مازندران ادامه داد: اگر نگاه ها نسبت به معلولین تغییر کند بسیاری از مشکلات این قشر حل می شود .

دکتر آرام تصریح کرد: دست اندر کاران و سیاست گزاران باید در برنامه ریزی های خود توجه جدی به معلولین داشته و بستر را برای شکوفایی استعدادهای انان فراهم کنند.

وی با بیان اینکه بزرگترین اقلیت در جامعه معلولین هستند گفت: 10 درصد جامعه را معلولین تشکیل می دهند.

مدیر کل بهزیستی مازندران ادامه داد: با توجه به اضافه شدن سالمندان به اقلیت های جامعه ، 18 درصد جامعه نیازمند توجه ویژه هستند که باید برنامه ریزی های لازم صورت گیرد.

آرام به برنامه های هفته معلولین اشاره کرد و افزود: مسابقات ورزشی معلولین در سطح استان،افتتاح نمایشگاه توانمندی معلولین، شب شعر عاشورایی، همایش بزرگ معلولین استان در سالن سید رسول حسینی از برنامه های این هفته است.

وی از تجلیل معلولین برگزیده سال 93 در زمینه های دانشگاهی،اشتغال و ورزشی خبر داد و اظهار داشت: همچنین تجلیل از خانواده های این افراد هم در دستور کار قرار دارد.
مدیر کل آموزش و پرورش مازندران نیز در این مراسم، ظهار داشت: اگر به دنبال جامعه ای پویا و توسعه یافته هستیم باید افراد جامعه را به سمتی هدایت کنیم که نگرش صحیحی داشته باشند.

قاسمی  ادامه داد: توجه به معلولین و نیازمندی های آنان بزرگترین خدمت به بندگان خدا است.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران افزود: توجه به دانش اموزان نیازمند و نیازهای ویژه آن سبب قرب خداست و موجب این است که خشنودی حق تعالی است.

قاسمی خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش مازندران  چندین برابر دانش آموزان عادی به دانش اموزان استثنایی توجه دارد.

وی اظهار داشت: یک دانش اموز استثنایی 4 الی 5 برابر دانش اموز عادی برای آموزش و پرورش هزینه در بر دارد که با افتخار این هزینه ها را پرداخت می کنیم.

مدیر کل آموزش و پرورش مازندران ادامه داد: آموزش و پرورش بر این باور است که هرینه برای این قشر و خدمت به انها بهترین کار است و معتقد است که بیشتر از این باید در خدمت انها باشد.

قاسمی افزود: توانمندی های معلولین در برپایی نمایشگاه ها نشان دهنده این است که منجر به این توانمندی ها منجر به توسعه جامعه می شود .

گفتنی است زنگ روز جهانی معلولان  در  مدرسه استثنایی مرحوم کولاییان به مناسبت آغاز هفته معلولین  نواخته شد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo