مدیرکل تعزیرات حکومتی مازندران اعلام کرد : تعزیر میلیاردی شرکت متخلف با شکایت شاکی

image_pdfimage_print

مدیرکل تعزیرات حکومتی مازندران از تعزیر یک شرکت تجاری خبر داد و گفت : در پی دریافت شکایت از یک بانک دولتی مبنی بر عدم اجرای تعهد تولید کننده در ازای دریافت ارز دولتی از سوی یک شرکت تجاری پر ونده ای در این رابطه تشکیل شد .

عباسی  تصریح کرد : در این راستا پرونده فوق بس از طی مراحل قانونی و اداری به شعبه تعزیرات حکومتی بابلسر محل استقرار شرکت ارجاع شد .

مدیرکل تعزیرات حکومتی مازندران خاطر نشان کرد : رئیس شعبه تعزیرات حکومتی بابلسر بابررسی و مداقه در تمام اوراق و محتویات پرونده و احضار مدیریت این شرکت و اخذ آخرین دفاعیات وی و عدم ارائه مدارک مثبته و اقاریر صریح وی و احراز تخلف منتسبه ، این شرکت را به جزای نقدی به مبلغ 10 میلیارد و 543 میلیون و 500 هزار ریال در حق شاکی ( بانک) و تعلیق کارت بازرگانی به مدت 6 ماه محکوم نمود .

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo