اختصاص 6 میلیارد تومان اعتبار برای توسعه فرهنگی، اجتماعی و گردشگری مازندران

احساني مهمترين دليل برگزاري جلسه كارگروه گردشگري در اين منطقه را رسيدگي به مسائل مربوط به آلودگي رودخانه محور كندوان ذكر كرد و گفت: به استناد ماده 46 قانون بهره برداري از منابع آب، سازمان محيط زيست مسئوليت پيشگيري و رفع آلودگي رودخانه ها را بر عهده دارد اما اين مسأله نافي مسئوليت ديگر بخش هاي اجرايي نيست.
وي افزود: از آنجايي كه ديدگاه رياست جمهوري در راستاي تحقق افق 1404 استان مبني بر جذب 20 ميليون گردشگر مي باشد ؛ بايد به توجه به قدمت و ظرفيت استان در اين بخش، تلاش هاي بيشتري را از خود مبذول نموده و ساختار آتي استان را بر پايه شكل دهي گردشگري صنعتي، مدرن و نوين با رويكرد گردشگري سلامت و طبيعت درماني شكل دهيم.
وی افزود: تغيير چشم انداز و اصول نظريه پايه توسعه استان نيز از امور مهمي بوده است كه طي اين مدت مورد توجه ويژه قرار گرفته و رهين توسعه استان در آينده اي نزديك خواهد بود.
رييس كارگروه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان به برگزاري کنفرانس گردشگري سلامت کشورهای عضو اکو، همايش سرمایه گذاری و برپايي نمایشگاه اختصاصي ايران در كشور چین و اقليم كردستان در اين مدت نيز اشاره كرد و گفت: ارتقاء شدت پروازی به كشورهاي امارات و بحرین و برقراري پروازهای روسیه و کویت در آينده اي نزديك از دستاوردهاي اخير استان بوده و برگزاري اجلاس گردشگري سلامت با حضور كشورهاي عضو اكو منجر به معرفي مازندران به عنوان پايلوت گردشگري سلامت در منطقه شده است.
معاون استاندار مازندران گفت: از مجموع 273 هزار میلیارد ريال درآمد ناخالص مازندران در سال 91، کمتر از 10 درصد مربوط به صنعت بوده و 65 درصد مربوط به خدمات و 25درصد نیز به بخش کشاورزی تعلق داشته است که در اين زمينه بايد تلاش هاي بيشتري را در بخش ارتقاء خدمات بخصوص در زمينه صنعت گردشگري و صنايع داشته باشيم.
احسانی، نرخ بیکاری بهار و تابستان امسال را نسبت به فصول مشابه سال گذشته داراي روندي كاهشي ذكر كرد و گفت: وقوع اين امر مهم ، حاصل فعالیت فعالان اقتصادی، بانكها و همکاری دستگاه های اجرايي بوده و در حال حاضر برای تک نرخی شدن این رقم ،مشارکت همه دستگاههاي اجرايي بيش از پيش ضروري است.
وي توسعه فعاليت ها در بخش گردشگري را منجر به ايجاد اشتغال و ارزآوري ذكر كرد و افزود: اجراي برنامه هايي نظير بازديد از كوهستانها، تپه ماهورها، ييلاقات و مناطق نمونه گردشگري، سدها و چشمه هاي آب معدني استان حتي در حوزه سدها گامي در راستاي ارتقاء اين صنعت در استان محسوب مي شود.
رييس كارگروه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان، ظرفيت هاي بالاي درياچه ولشت را نيز مورد توجه قرار داد و گفت: اين درياچه مستعد تبديل به يك شاخص براي استان بوده و مي توان با اتخاذ تدابير اساسي در كنار بهره گيري از زيبايي ها و پتانسل هاي نهفته آن، مترصد ثبت جهاني آن و همچنين محور كندوان باشيم.
شايان ذكر است در همين روز سد و نيروگاه تلمبه ذخيره اي سياه بيشه شهرستان چالوس و كارخانه شن و ماسه ستاره شمال مرزن آباد نيز مورد بازديد قرار گرفت.